KARASU
Giriş Tarihi : 22-03-2022 11:45   Güncelleme : 23-03-2022 01:47

Karasu’da Cimnastik Heyecanı

Karasu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Karasu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş oldukları Artistik Cimnastik Temel Eğitimi Kursu öğrencileri tarafından, Karasu Spor Salonunda Cimnastik gösterisi düzenlendi.

Karasu’da Cimnastik Heyecanı

20 Öğrenci Başarıya Ulaştı

Karasu açılan cimnastik kursuna ilgi büyük. Karasu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Karasu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş oldukları Artistik Cimnastik Temel Eğitimi kursuna kısa sürede 80 öğrenci katılım sağladı. Bu öğrencilerden 20 kişilik bir grup kısa sürede gösteri yapacak seviyeye ulaştılar. Gösteri sonunda kursiyerlere bu gayretli çalışmaları neticesinde Karasu Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Kemal Ataç ve Karasu Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hikmet Mut tarafından başarı belgesi ve başarı madalyası takdim edildi.

Her Çocuk Yeteneklidir

Her çocuğun yetenekli olduğuna değinen Artistik Cimnastik Antrenörü Ümit Sarıkaya, “Cimnastik sporunu sevdirmek ve yaymak için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Her çocuğumuzda yetenek var ailelerinin destekleriyle bu yetenekleri topluma kazandırmak istiyoruz. Sporların en başında gelen cimnastik sporu, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişiminde önemli rol oynamaktadır” ifadelerini kullandı.

Öncülük Edeceğiz

Velilerin çocukların yeteneklerinin farkında olabilmesi amacıyla çeşitli kurslar açmaya devam ettiklerini belirten Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Cimnastik sporunu ilçemize kazandırmak için öncülük etmeye çalıştık. Hocamızın gayreti ve velilerimizin destekleri ile belli bir aşamaya geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda bu branşta daha da iyi olacağımıza inanıyoruz. Biz elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.