KARASU
Giriş Tarihi : 21-03-2022 00:04   Güncelleme : 23-03-2022 01:48

3 Kişiye Ceza

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, yazılı basın açıklamasında Karasu Belediyesi tarafından kullanılan 46 milyonluk krediye değindi. Kara, “Karasu’dan üç kişi hapis cezası almıştır” dedi.

3 Kişiye Ceza

Süreç Tamamlanmadı

Yazılı basın açıklamasında Karasu Belediyesi tarafından kullanılan 46 milyonluk krediye değinen Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Karasu Belediyesi tarafından kullanılan 46 milyonluk kredi ile ilgili “Edimin İfasına Fesat Karıştırma Davası” olarak bilinen davada karar çıkmış, Karasu’dan üç kişi hapis cezası almıştır. Hukuki süreç henüz tamamlanmadan, nihai karar ortaya çıkmadan, konuşmak yargı kararına ipotek manasına gelmektedir” dedi.

Soruşturma Yürütülüyor

Kimse kimsenin aldığı cezadan hayıflanmamalı, başkalarının cezalandırılmasından medet ummamalıdır ifadelerini kullanan Kara, “Hiç şüphemiz yok ki adalet tam manası ile tecelli ettiğinde herkesin içine sinecek bir karar ortaya çıkacak, ülkemizdeki tüm kural ve kanunların işlediği gün gibi ortaya çıkacaktır. Daha önce Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Müdürü ile ilgili konudaki takibimizin devam ettiğini, sürecin müdahaleden uzak, soruşturmanın da titizlikle yürütülmesi için gayret gösterdiğimizin kamuoyu tarafından bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı.

MHP Şehidini Unutmadı

Şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Kara, “Geçtiğimiz hafta ilçemizde görev başındayken kalp krizine yakalanan ve şehit olan Polis Memuru Mehmet Keskin nezdinde tüm şehitlerimizi yad ediyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Cuma günü Ülkü Ocaklarımızla birlikte Karasu Atatürk Bulvarı’nda lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Şehit Polis Memurumuz Mehmet Keskin’e ve tüm şehitlerimize rahmet olsun” dedi.