KARASU
Giriş Tarihi : 19-03-2022 22:13   Güncelleme : 19-03-2022 22:15

Emanetlerine Sahip Çıkacağız

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi ve Karasu Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen organizasyonla Karasu Atatürk Bulvarı’ndaki düzenlenen etkinlikte 3 bin kişiye lokma dağıtıldı. Açıklamada bulunan Kara, “Biz ömrümüz yettikçe onların emanetine sahip çıkacağız” dedi.

Emanetlerine Sahip Çıkacağız

3 Bin Kişiye Dağıtıldı

Karasu Atatürk Bulvarı’ndaki düzenlenen etkinlikte 3 bin kişiye lokma dağıtıldı. Milliyetçi Hareket Partisi ve Karasu Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen organizasyona vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Karakaş, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol ile siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu liderleri de standı ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Duaların ardından lokma dağıtımına başlandı.

Minnetle Anıyoruz

Çanakkale Şehitleri ve Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde geçtiğimiz hafta şehit olan Mehmet Keskin anısına dağıtılan lokma programında konuşan MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Bizim evlatlarımız rahat yaşasın diye kendi evlatlarını yetim bırakan, toprakları bize vatan olarak bırakan tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Biz ömrümüz yettikçe onların emanetine sahip çıkacağız. Bu vatanın ilelebet Türk-İslam ülkesi yapacağız” şeklinde konuştu.

Son Derece Önemli

Ülkü Ocakları Karasu Başkanı Mehmet Hocaoğlu, “Türk tarihinin şanlı zaferlerinden birini kutluyoruz. Çanakkale, tarihin eşine az rastlanır en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Çanakkale ruhu göstermiştir ki, dünyada bu milletin varoluş iradesini kıracak hiçbir güç yoktur. Millet olarak yoklukta iken bile ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten, sağlam, inanan, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Aydınlık geleceğimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olarak milletimizin hissiyatında son derece önemli bir yere sahiptir” ifadelerini kullandı.