KARASU
Giriş Tarihi : 19-03-2022 20:16   Güncelleme : 23-03-2022 01:49

Sahip Çıkan Bulunur

İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karasu sahilinde incelemelerde bulundu. Kılıçaslan, “Karasu’ya bu kadar sahipsizlik yakışmıyor. Onlar sahip çıkmazsa biz sahip çıkarız” dedi.

Sahip Çıkan Bulunur

Çok Üzgünüz

Karasu sahilinde incelemelerde bulunan İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri acilen önlem alınması gerektiğini belirtti. Durumun içler acısı olduğunu belirten Kılıçaslan, “Kısa süre önce Karasu Yenimahalle’de milletvekilimizle incelemeden bulunmuştuk. 32 evler mevkiinde de incelemelerde bulunduğumuzda aynı içler acısı vaziyetle karşı karşıya kaldık. Özellikle Balıkçı Barınağı projesinin yarım bırakılması ve Liman’ın yanlış bölgesinde olmasından dolayı sahilimizin yok olduğunu görüyoruz. Çok acı bir durumla karşı karşıyayız ve çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Gördüklerimizle Şoktayız

Deniz’in Karasu’yu ciddi oranda tehdit ettiğini belirten Kılıçaslan, “Deniz neredeyse sahil yolunu alacak noktaya gelmiş. Ne zaman önlem almayı planlıyorlar merak ediyoruz. Sahil kısmındaki evleri su basınca mı harekete geçecekler. Karasu’nun yetkililerinin bu durumla mantıklı bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Karasu’nun sahipsiz bırakıldığını düşünüyoruz Bu kadar sahipsiz olunmaz. Gördüklerimizle şoktayız. Çok daha kötü bir noktaya gidecek gibi görünüyor. Karasu’ya sahip çıkacak insanların artık Karasu yönetimine gelmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Sahipsizlik Yakışmıyor

Karasu’da bulunan yetkililerin Karasu’ya sahip çıkmadığını ve Karasu’nun sahipsiz bırakıldığını belirten Kılıçaslan, “Karasu’ya bu kadar sahipsizlik yakışmıyor. İyi Parti iktidarında bu tarz problemlerle karşılanmayacağını bürokrasinin çok daha hızlı işletileceğini düşünüyoruz ve sözünü veriyoruz. Çok iyi hesaplanmadan yapılan projelerin sonuçlarını görüyoruz Karasu’da. Tüm yetkililere sesleniyoruz Karasu’nun içler halini bir an önce gelip görsünler. Onlar sahip çıkmazsa sahip çıkacak kişiler gelir Karasu’ya” dedi.   Açıklamaların ardından Kılıçaslan, arsaları zarar gören esnaflarla fikir alışverişinde bulundu.