KARASU
Giriş Tarihi : 19-03-2022 15:39   Güncelleme : 23-03-2022 01:49

Türk Telekom’u Kınıyoruz

Ardıçbeli mahallesinde bulunan Türk Telekom’a ait hatların yıllardır harabe durumda olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Celal İmamoğlu, “Telekom hatlarının bir kısmı yerde toprak üzerinde, yollara devrilmiş durumda bu durum halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye atıyor” dedi.

Türk Telekom’u Kınıyoruz

Ardıçbeli İsyanda

Karasu Ardıçbeli Mahallesi’nde internet arızasını gidermeyen Türk Telekom’a tepkiler dinmiyor. Defalarca Türk Telekom Sakarya Müdürlüğü ile görüşme yaptığını fakat rezilliğin bir türlü son bulmadığını belirten Mahalle Muhtarı Celal İmamoğlu, “Mahallemizdeki hatlar yıllardır harabe durumdadır. Onlarca kişi abone olmayı bekliyor. Vatandaşlarımız defalarca İnternet başvurusu yapmasına rağmen bir sonuç elde edemediler” ifadelerini kullandı.

Rezilliğe Son Verin Artık

Ardıçbeli Mahallesi’ndeki telefon hatlarının evlerin çatılarına bağlı olduğunu ve bir kısmının ise yerde toprak üzerinde olduğunu belirten İmamoğlu, “Yerlerde bulunan hatlar can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Biri zarar görse bunun hesabını kim verecek. Maalesef bu çağda iletişim konusunda Türk Telekom sınıfta kalmıştır. Bu durum bu çağda kabul edilemez bir durumdur. Sakarya Türk Telekom Müdürlüğünü kınıyorum. Umarım kısa sürede müdahale edilerek bu rezilliğe son verilir artık” şeklinde açıklamalarda bulundu.