KARASU
Giriş Tarihi : 17-03-2022 20:03   Güncelleme : 19-03-2022 00:32

Kapımız Onlara Her Zaman Açık

Türkiye’nin her şehrinde olduğu gibi Karasu’da da Türk Kızılay’ı iyilik yolunda gerçekleştirdiği faaliyetleri geniş kesimlere duyurmak; genç yaşlı, erkek kadın binlerce insana Kızılay’ı anlatmak ve yeni gönüllüler kazanmak için durmaksızın çalışıyor. Genç nesillere önem veren Kızılay Karasu Şubesi, Karasu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda gönüllü 19 öğrenciyi şubelerinde ağırladı.

Kapımız Onlara Her Zaman Açık

Merakla Dinlediler

Türk Kızılay’ı iyilik yolunda gerçekleştirdiği faaliyetleri geniş kesimlere duyurmak; genç yaşlı, erkek kadın binlerce insana Kızılay’ı anlatmak ve yeni gönüllüler kazanmak için durmaksızın çalışan Türk Kızılay Karasu Şubesi Karasu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda gönüllü 19 öğrenciyi şubelerinde ağırladı. Türk Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi ve gönüllülerden bilgi alan öğrencilerin meraklı bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Kızılaycılar Yetişiyor

Türk Kızılay’ının bilekliklerini gönüllü gençlere hediye eden Ekşi, “Yarının Kızılaycıları bugünden yetişiyor. İyilik tohumlarımızı ilçemizin dört bir yanına saçıyoruz. Öğrencilerimiz faaliyetlere hemen başlamak için adeta gözlerimizin içine bakıyorlar. Onların bu heyecanı bizlerin ne kadar güzel bir iş yaptığımızı gözler önüne seriyor. İnşallah öğrencilerimizle ilerleyen günlerde çok güzel projelere imza atacağız” dedi.

İyilik Kervanı Büyüyor

19 öğrencinin kendi istekleri ile okullarında Kızılay Kulüplerine üye olduklarını belirten Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Matematik öğretmeni Süleyman Gülyay ve Müdür Yardımcısı Fatih Mustafa Arslanoğlu, “Kızılay’ın başarılarını günlük hayatımızda gördüğümüz gibi derslerimiz de de işliyoruz. İlerleyen günlerde faaliyetlerle iyilik kervanını daha da büyüteceğimize inanıyoruz. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Kızılay Karasu Şubesi’ne ve gönüllülerine teşekkür ederiz” dedi.