KARASU
Giriş Tarihi : 17-03-2022 19:34   Güncelleme : 19-03-2022 00:33

Muhtarlarla Birlik Beraberlik Toplantısı

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik ve Mahalle Muhtarları, kahvaltı programında bir araya geldiler.

Muhtarlarla Birlik Beraberlik Toplantısı

Konular Değerlendirildi

Güncel konular ve yapılması planlanan hizmetler ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda özellikle birlik ve beraberlik mesajı verildi. Gerçekleştirilen toplantıda açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemizde görev yürüten Muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya gelmeye, onları dinlemeye devam ediyoruz. Karşılıklı istişarelerimiz devam ediyor. Muhtarlarımızdan gelen en büyük talep yol sorunu. Yol sorunu ilçemizde büyük sorun. Bu sorunu da hep birlikte imkanlarımız ölçüsünde peyderpey çözüyoruz. Şuna emin olun ki; biz Karasu Belediyesi çatısı altında iyi niyetli olarak hizmetlerimizi yürütüyoruz. Öncelikle ilk yapılması gereken alanların iyileştirilmesi taraftarıyız. Vatandaşın en çok ihtiyaç duyduğu alanı yaparsak çoğunluğun sorununa çözüm bulmuş oluruz. Bunun için siz değerli Muhtarlarımızla birlikte ihtiyaçları doğru analiz yapıp, doğru tespit yapmamız gerekiyor” dedi.

Muhtarlara Teşekkür

Başkan İshak Sarı; “Şehir merkezimizde ve merkezimize bağlı kırsal mahallelerimizde önceliğimiz ana yollarımız, ana caddelerimiz olmalıdır. Biz çalışmalarımızın merkezinde bunu değerlendirerek hizmetlerimizi yürütüyoruz. Hizmetlerimizin planını birlikte yaparsak daha modern çalışmaları hayata geçireceğimiz düşüncesindeyim. Bu vesileyle İlçe Başkanımız Sayın Hasan Yavuzyiğit’e, Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Türker Tetik’e ve tüm Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı sonunda Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, muhtarların sorularını yanıtladı.