KARASU
Giriş Tarihi : 16-03-2022 12:31   Güncelleme : 16-03-2022 12:33

Mahallelere Pansiyon Yapılmalı

Karasu Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karasu Mahalle Muhtarları Karasu’da yüzlerce kişinin gelir elde edebileceği projeyi değerlendirdi. Resuller Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır’ın mahallelerde pansiyon yapılarak mahalle sakinlerinin gelir elde edilebileceğini belirtmesi üzerine Emre, projeyi hazırlayarak gerekli mercilere ileteceğini belirtti.

Mahallelere Pansiyon Yapılmalı

Herkes Mahallesine Döner

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karasu Mahalle Muhtarları, geçtiğimiz günlerde esnafın 500 oyuyla seçilerek göreve gelen Karasu Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Güncel konuların ve sorunların değerlendirildiği ziyarette önemli bir konuya değinen Resuller Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır, “İlçe olarak çok eksiklerimiz var örneğin hiçbir dış mahallemizde pansiyonculuk yok. Kimse böyle bir proje düşünmemiş sahile yakın birçok mahallemiz var. Bu mahallelerimiz değerlendirilerek köy ürünleri ön planda tutulabilir. Bu sayede mahallelerden göç oranı azalabilir veya her kes bu işi yapmak için mahallelerine geri dönebilir. Bu proje mutlaka hayat bulmalı” dedi.

Yüzlerce Kişiye Ekonomik Kazanç

Resuller Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır’ın sunduğu projenin tüm mahalle muhtarlarının onaylamasının ardından destek vermek için en kısa sürede projenin hazırlanarak ilgili mercilere iletileceğini belirten Emre, “Karasu’da yaz sezonu çok kısa. Böyle bir proje hayata geçirilerek esnaflara ve vatandaşlara katkı sağlayabiliriz. Yüzlerce kişinin ekonomik kazanç sağlayacağı projenin hayata geçirilmesi için mahalle muhtarlarımızla istişare halinde olacağız ve pilot bölge seçeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.