KARASU
Giriş Tarihi : 14-03-2022 22:15   Güncelleme : 15-03-2022 17:37

Aziz Milletin Diriliş Destanı

Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un 17 Şubat 1921’de yazdığı, 12 Mart 1921’de TBMM tarafından milli marş olarak kabul edilen İstiklal marşının 101. yılı nedeniyle güzel bir çalışmaya imza attılar.

Aziz Milletin Diriliş Destanı

Takdir Topladılar

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un 17 Şubat 1921’de yazdığı, 12 Mart 1921’de TBMM tarafından milli marş olarak kabul edilen İstiklal marşının 101. yılı nedeniyle Karasu Zübeyde Hanım Anaokulunda anma programı düzenlendi. Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba’nın açılış konuşması ile başlayan programda, Çalışkan Arılar Sınıfı öğrencileri, Ay Yıldızlı Bayrağım, Minik Kalpler sınıfı öğrencileri müzik gösterisi, Şirinler sınıfı öğrencileri İstiklal Marşı’nı okuma gösterisi, Minik Yıldızlar sınıfı İstiklal Marşı’nın muzogram çalışmasını, Kelebekler sınıfı öğrencileri müzikli pankart gösterilerini sundu.

Kerem Güvenilir Birinci Oldu

Koca yürekli öğrencilerin başarıları takdir topladı. Program sonunda İstiklal Marşı’nı ezbere okuyan tüm öğrencilere madalya hediye edildi. İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında okul birincisi seçilen Kerem Güvenilir, Karasu’da anasınıfları arasında en güzel İstiklal Marşı okuyan isim olarak seçilerek, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda İstiklal Marşı’nı bir kez daha seslendirerek okulunun adını duyurdu. Kerem Güvenilir’e hediyesi okul müdürü ve öğretmenleri tarafından takdim edildi.