KARASU
Giriş Tarihi : 14-03-2022 19:02   Güncelleme : 15-03-2022 17:38

Muhtarlarımızın Yanındayız

Karasu mahalle muhtarları İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’nu ve yönetimini ziyaret etti. Fikir alışverişinde bulunulan ziyarete Sarıoğlu, “Tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek kutuplaşmanın çözülmesine önderlik eden mahalle muhtarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Muhtarlarımızın Yanındayız

Ülkenin Buna İhtiyacı Var

İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’nu ve yönetimini ziyaret eden Karasu muhtarları takdir topladı. Mahalle muhtarlarının tüm kurumları ve siyasi partileri ziyaret etmesinin önemli bir adım olduğunu belirten Sarıoğlu, “Karasu mahalle muhtarlarının tüm kurumları ve partileri ziyaret etmesi takdir edilecek bir davranış. Ülkenin buna ihtiyacı var. Kutuplaşmanın çözülmesinin başlangıcı mahalle muhtarlarımız. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Muhtarlar Önemsenmeli

Mahalle muhtarlarının öneminde bahsederek muhtarların önemsenmesi gerektiğini belirten Sarıoğlu, “İlçemize yapılacak olan en verimli çalışma muhtarlarla istişare içerisinde olan çalışmadır. Belediye başkanı kim olursa olsun mahallelerdeki sorunları bilmek istiyorsa, gerçek anlamda hizmet etmek istiyorsa, muhtarlardan bilgi alınmalı. Belediye Başkanının mutlaka ayda en az bir defa muhtarlarla toplantı yapması gerekiyor” dedi.

Muhtarın Partisi Olmaz

Siyasi parti mahalle temsilcilerinin mahalle muhtarlarından daha çok ziyaret edinmesine yakınan muhtarlar adına konuşan Karasu Muhtarlar Dernek Başkanı Türker Tetik, “Bütün muhtarlar siyasi partileri arkasında görmek ister çünkü muhtarlar tüm kesime hitap ettiği için birlik beraberlikten kuvvet doğar. Muhtarım partisi olmaz, muhtar her kesimden oy almıştır. Bizler güzel bir şekilde ağırlayan İyi Parti Karasu İlçe Yönetimine teşekkür ederiz” dedi.