KARASU
Giriş Tarihi : 12-03-2022 16:20   Güncelleme : 15-03-2022 17:38

Elimizde Mevcut

MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, yazılı basın açıklamasında Şehit ismini taşıyan bir okulda görev yapan kişilerin hiç olmazsa şehide saygı göstermesi gerektiğini belirtti. Kara, “Hesap kapatılmıştır. Ancak hesaba ilişkin görsel ve video görüntüleri elimizde mevcuttur” dedi.

Elimizde Mevcut

Vatan Haini Miyiz?

Şehitlere saygı gösterilmesi gerektiğini belirten MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Geride kalan hafta Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Müdür Vekili Adem Arslan ile ilgili konunun da dikkatle takipçisi olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bahsi geçen isim bizi aramış ve @ademarslan86 kullanıcı isimli hesabın kendisine ait olmadığını ifade etmiştir. Ardından da konuyu yargıya taşıyacağını söylemiştir. Aynı konuşma içinde ise “Ne olmuş yani! İki tane beğeni yaptıysak vatan haini miyiz” sözlerini kullanmıştır. Ardından bahsi geçen hesaptaki beğeniler ve paylaşımlar hızlıca kaldırılmış son olarak da hesap kapatılmıştır” dedi.

Saygı Gösterilmeli

Kapatılan hesaba ilişkin görsel ve video görüntülerinin ellerinde mevcut olduğunu belirten Kara, “Bu görsel ve video Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen müfettişlere teslim edilmiş, süreç il ve ilçe teşkilatımızın takibine alınmıştır. Bu süreç içinde tarafsız kalan siyasi partiler veya beğenileri meşrulaştırma amacında olanları da hayretle takip ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hapishanesinde bulunan Selahattin Demirtaş’ın “siyasi rehine” olarak değerlendirildiği bir paylaşımın beğenilmesi masum değildir, izah edilebilir değildir, kabullenilebilir hiç değildir. Şehit ismini taşıyan bir okulda görev yapan kişiler hiç olmazsa şehide saygı göstermelidir” dedi.