KARASU
Giriş Tarihi : 11-03-2022 17:19   Güncelleme : 11-03-2022 23:30

Hata Lüksümüz Yok

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, Karasu İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Usta’ya ziyareti için teşekkür eden MHP Karasu İlçe Başkanı Kara, “Cumhur İttifakı’nın başarısı için hata lüksümüz yok” dedi.

Hata Lüksümüz Yok

Karasu’ya Ziyaret

Geçtiğimiz nisan ayında göreve gelen MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, Karasu İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. İlçe başkanlarının diğer ilçe teşkilatları ile de samimi ilişki ve iletişim kurmasının siyasetin doğasına uygun olduğunu belirten Recep Usta, “Aylık düzenli olarak gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantılarımız sayesinde başkanlar arasında samimi bir ortam oluşuyor. Ancak bu tip ziyaretler, diğer ilçe başkanları ile teşkilatların da tanışmasına vesile oluyor. Bu ziyaretlerin sıklaşması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Var Gücümüzle Çalışacağız

“Adapazarı İlçe Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullanan Karasu İlçe Başkanı Kara, “Şehrin merkezinde ve en kalabalık ilçesinin başkanı olmak gibi bir yükün altında teşkilatımızı ziyaret etmeniz bizim için kıymetlidir. Teşkilatlar arasındaki iletişimin kuvvetlenmesi ve deneyimlerin paylaşılması başarıyı beraberinde getirecektir” dedi. Kara, “2023 yılında yapılacak olan seçimler öncesinde Cumhur İttifakı’nın başarısı için hata lüksümüz yok. Lider Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.