KARASU
Giriş Tarihi : 10-03-2022 19:50   Güncelleme : 11-03-2022 23:32

Kadınların Gücü

Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba ve Anaokulu öğretmenlerinin organizasyonları ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel program organize edildi. Karasulu birçok kadının desteği ile gerçekleştirilen program kadınların gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Kadınların Gücü

Unutulmaz Gece

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba ve Anaokulu öğretmenleri tarafından program organize edildi. Karasulu birçok kadının desteği ile Elegance Düğün Salonunda gerçekleştirilen programda kadınlar gece boyunca eğlendi. Unutulmaz anların yaşandığı program Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenlerinin gösterileri ile başlayarak, geceye özel hediye çekilişleri ile birçok kişiyi mutlu etti.

Herkese Moral Oldu

Sıkıntılı günlerin sonunda kadınların doyasıya eğlendiğini belirten Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Eğlenceli günlere uzun bir süre ara verilmesinin ardından düzenlenen bu program tüm bayanlara büyük bir moral kaynağı oldu. Sıkıntılı bu günlerin tamamen bitmesini arzu ediyoruz. Zübeyde Hanım Anaokulu olarak bayanlarımıza özel programlarımız devam edecek. Katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm bayanlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.