KARASU
Giriş Tarihi : 10-03-2022 00:44   Güncelleme : 11-03-2022 23:33

Göreve Resmen Başladı

6 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu Kongresinde 1996 yılından bu güne Karasu’da başkanlık yapan İlyas Balcı’dan 31 oy farkla başkanlığı devralan Cihan Emre, Çarşamba günü gerçekleşen mazbata töreni ile görevine resmen başladı.

Göreve Resmen Başladı

Emre Mazbatasını Aldı

Yıllardır Karasu esnafının sesini duyurmak için mücadele veren Cihan Emre’ye karşı duyarsız kalmayan esnaflar, 6 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu Kongresinde 1996 yılından bu güne Karasu’da başkanlık yapan İlyas Balcı yerine Cihan Emre’yi seçmişti. Balcı’dan 31 oy farkla başkanlığı devralan Cihan Emre Çarşamba günü Karasu Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen mazbata töreni ile yönetimi ile birlikte Karasu İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını teslim aldı.

Cihan Emre Koltuğa Oturdu

Karasu İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını teslim alan Cihan Emre, yönetimi ile birlikte Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Atalay Arslan ve memurlar tarafından Cihan Emre ve yönetimi çiçekle karşılandı. Cihan Emre ve yönetimini tebrik eden Arslan, “Umudumuz Karasu için esnaf için en güzel çalışmaların yapılması. Önümüzde 4 yıllık bir süreç var. İnşallah her zaman için kazanan Karasu olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Allah Bizleri Utandırmasın

Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu Kongresinde ‘Odanın anahtarının esnafın cebinde olacağını’ belirtmesi üzerine ‘anahtarın her zaman paspasın altında olduğuna’ bir kez daha değinen Başkan Emre, “Allah bizleri utandırmasın. Bizler utanılacak bir şey yapmadığımızın teminatı olarak bu yarışın galibi çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin ekonomik bir krizin içerisinden geçtiği bu süreçte bizde esnafımız ile birlikteliğimizi daha da güçlendirerek hem ekonominin hem de ahiliğin çerçevesi içerisinde görevimizi icra etmek için start aldık” dedi.

Yönetimimizle Üstesinden Geleceğiz

Emre, “Bundan sonra farkındayız ki daha da yorulacağımız bir platformun içerisine girdik ama bizim için mutlu bir platform olacak. Bu yorgunluğu ben değil yönetimimle biz olarak üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte esnaflarımızla iç içe olarak onların dilek ve temennilerini Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya ileteceğiz. Cihan Emre ve yönetimi her dakika esnafla birlikte olacak. Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.