KARASU
Giriş Tarihi : 07-03-2022 17:05   Güncelleme : 10-03-2022 00:55

Esnaf Cihan Emre Dedi

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu tamamlandı. 1996 yılından bu güne Karasu’da başkanlık yapan İlyas Balcı ve Karasulu esnaflardan Hüseyin Can ile kongreye giren Cihan Emre 500 oyla başkanlığa seçildi.

Esnaf Cihan Emre Dedi

Emre 500 Oy Aldı

Karasu Konfor Düğün Salonu’nda Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı genel kurulunda 1996 yılından bu güne Karasu’da başkanlık yapan İlyas Balcı ve Karasulu esnaflardan Hüseyin Can ile kongreye giren Cihan Emre 500 oyla başkanlığa seçildi. Karasu esnafının Cihan Emre dediği seçimde 1.206 geçerli oy kullanıldı. İlyas Balcı 469, Hüseyin Can ise 237 oy aldı.

Anahtar Esnafın Cebinde Olacak

Duygu dolu anlar yaşandığı seçim sonunda açıklamada bulunan Cihan Emre, “26 yıllık başkanımız İlyas Balcı, büyüğümüz ve onursal başkanımızdır. Bu bayrak yarışında bizi başarıya taşıyan yönetimime ve esnaflarıma teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren esnaf odasının anahtarı, tüm esnafın cebinde olacaktır. İlyas Balcı ve Hüseyin Can gibi iki büyüğümle yarışmak, bizim için şerefti. Uzun aradan sonra güzel şeyleri yapmak için göreve geldik” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Karasu Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Ve Denetim Kurulu Üyeleri

Başkan:

Cihan Emre

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Cihan Emre

Bilal Kotan

Lokman Aşık

Gökhan Bolancı

İbrahim Bayraktar

Metin Ülker

Zekeriya Ayhan

Tolga Yaşarbaş

Mustafa Aksoy

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Yahya Hocaoğlu

Faruk Yavuzyiğit

Samet İskender

Kamuran Aydın

Civan Küntaş

Mehmet Çelik

Musa Köse

Onur Erdoğan

Murat Biçen

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Oğuzhan Bayramoğlu

Muhammed Ali Aydın

İsmail Şimşek

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

Hacer Güler

Cezmi İnce

İbrahim Kop