KARASU
Giriş Tarihi : 07-03-2022 14:27   Güncelleme : 10-03-2022 00:56

Bu Da Bizim Ayıbımız

MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ile okul müdürü arasında sıklıkla yaşanan anlaşmazlıkların üzerine can acıtan bazı olaylarla karşılaştıklarını belirtti. Kara, “Paylaşımı beğenen kişi şehit adı taşıyan bir okulda müdür vekilliği yapıyorsa bu da bizim ayıbımızdır” dedi.

Bu Da Bizim Ayıbımız

Canımızı Acıtan Olay

Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde can acıtan bir olayla karşılaştıklarını belirten MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Öğrenciler ile okul müdürü arasında sıklıkla yaşanan anlaşmazlıkların üzerine biraz düştüğümüzde canımızı acıtan bazı olaylarla karşılaştık. Okul Müdür Vekili Adem Arslan’ın kullandığı iddia edilen sosyal medya hesabına bakıldığında Başak Demirtaş ve Sezgin Tanrıkulu’nun, kim olduğu bizce malum olan Selahattin Demirtaş ile ilgili paylaşımlarını beğendiğine tanık olduk. @ademarslan86 kullanıcı isimli hesabı eğer bu okul müdür vekili kullanıyor ve Şehit adı taşıyan bir okulda müdür vekilliği yapıyorsa bu da bizim ayıbımızdır” dedi.

Evlatlarımızın İhtiyacı Yok

Kara, “Halen tutuklu yargılaması süren şahsın ‘Siyasi rehine’ olarak değerlendirildiği paylaşımın bir bu milletin ödediği vergilerden maaş alan ve daha da önemlisi çocuklarımızı eğitmesi için görevlendirilmiş kişi tarafından beğenilmesi ve daha geniş kitlelere ulaşmasının sağlanması ayıptır. Eğer bu sosyal medya hesabı bu kişi tarafından kullanılıyorsa, bu beğeniler de bu şahsa aitse, bu paylaşımları da kendi düşüncesi gibi benimseyerek beğenmişse bu şahsın Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatlarına vereceği hiçbir bilgiye evlatlarımızın ihtiyacı yoktur. Bu şahsın Şehit ismi taşıyan bir okulda bir dakika bile görev yapması bize ağır gelmektedir. Bu şahısla alakalı olarak kamuoyunun vicdanını rahatlatacak bir karar bir an önce alınmalı ve toplumla paylaşılmalıdır” dedi.