KARASU
Giriş Tarihi : 05-03-2022 15:30   Güncelleme : 05-03-2022 17:56

Şeref Duyuyor Musunuz?

İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’nun ‘Yalanla bu iş yürümez. Biz dile getirdik hadi çözün, o proje bu yıl bitsin ciddiyetinizi herkes görsün’ sözlerine cevap veren MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “HDP tarafından desteklenme ümidi ile CHP’li bir cumhurbaşkanı seçme hayali kurmaktan şeref duyuyor musunuz?” dedi.

Şeref Duyuyor Musunuz?

Bizi De Kendileri Gibi Görüyorlar

MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’nun sözlerine yazılı basın açıklaması ile yanıt verdi. Kara, “Genel Başkanı, Selahattin Demirtaş ile kahvaltı hayali kuran partinin Karasu Temsilcisi bizim iktidar şakşakçılığı yaptığımızı söylemiş. Bir adım daha ileri gidip Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir başka partinin yanaşması olduğunu dile getirmiş. Sonra da bize Büyüklerimizi örnek almamamızı ve siyaseti kibarca yapmamızı, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı olmamayı salık vermiş. İnsanlar kendileri nasılsa karşısındakileri de öyle sanmaktadır” dedi.

Biz Devletimizin Yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bugün yerli ve milli kelimelerinin dışında hiçbir tabir kullanmayan, ülke bekası için canını vermeye hazır olan devletinin yanında olmaktan, hizmetkarı olmaktan onur duyan bir parti olduğunu belirten Kara, “Peki siz de CHP, DP, SP, DEVA, Gelecek Partileri ile ittifak yapmaktan, HDP tarafından desteklenme ümidi ile CHP’li bir cumhurbaşkanı seçme hayali kurmaktan şeref duyuyor musunuz?” ifadelerini kullandı.

Bu Ne Alınganlık

Açıklamalarına devam eden Kara, “Gündem olma hayalini taşıdığınız yerel mevzuya gelince de. Beyefendi siz ne yaparsanız yapın sonuçta iş yürütme tarafından çözülmektedir. Yürütmenin başında da Cumhur İttifakı vardır. Dolayısıyla Karasu Yenimahalle’deki sorunu çözecek olan yine Cumhur İttifakı olacaktır. Vekilinizin Karasu ziyareti sırasında kullandığı “500 imza toplayın bakanı sallayayım” ifadesi aslında sorunu çözmeyi değil bakanı sallamayı hedeflediğinizi gösterir dedik. Burada kimseye hakaret yok, ötekileştirme yok. Bu ne alınganlık” dedi.