KARASU
Giriş Tarihi : 27-02-2022 15:11   Güncelleme : 28-02-2022 11:32

Bende Yollardan Şikayetçiyim

Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresi’nde açıklamada bulunan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın açıklamaları dikkat çekti. Sarı, “Şoförlerimizin sorunlarını yakından takip ediyorum. Karasu’nun en büyük sorunu yol bende yollardan şikayetçiyim” dedi.

Bende Yollardan Şikayetçiyim

Sabırlı Olmak Gerekiyor

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresi’nde dikkat çeken açıklamada bulundu. Şoförlerin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Sarı, “2019 yılında görevi devraldığımız günden bu güne yollar üzerine bir çalışma içerisindeyiz. Karasu halkı çalışmalarımıza şahit, var gücümüzle elimizdeki imkanlarla çalışmaya devam ediyoruz. Sabırlı olmak gerekiyor ciddi bir problemle görevi devraldık. Elimizdeki imkanları maksimum seviyede kullanarak adeta bir şeyleri kendi kendimize üreterek dertlenerek ciddi yol aldık. Bundan sonrada ilçemiz için çalışacağız. Yol sorununu ortadan kaldırma ilk temel muradımız” ifadelerini kullandı.

Kendimiz Üretiyoruz

Karasu halkının rahatsız olduğu sorunlardan kendisinin daha fazla rahatsız olduğunu ve sürekli bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Sarı, “Bende yollardan şikayetçiyim ama bunlar tabi ki ekonomi ve imkan meselesi. Bu imkanları da kimse gökten zembirle indirmiyor. Ayaklarınıza imkan sunulmuyor, bizim mücadele etmemiz gerekiyor. Bizde ciddi anlamda efor sarf ediyoruz. Geldiğimiz günden bu güne deprem, kriz, sel, felaketi, salgın ekonomik kriz aldı başını gidiyor. Gökten kafamıza sirke yapmadığı kaldı. Buna da şükür ediyoruz. Bir kuruşun hesabını yaparak imkanlar üretmeye çalışıyoruz. Cenabı Alllah’ın önümüzü açacağını düşünüyoruz. Kongrenin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.