KARASU
Giriş Tarihi : 27-02-2022 00:45   Güncelleme : 28-02-2022 11:32

Uyar Güven Tazeledi

294 üyesi bulunan Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Seçimde odalarına sahip çıkan üyelerin kongreye yoğun iştiraki sevinç yarattı. Kongrede mevcut başkan Kerim Uyar güven tazeleyerek müjdeli haberleri verdi.

Uyar Güven Tazeledi

Uyar Yalnız Bırakılmadı

Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan kongresi Cumartesi günü Karasu Konfor Düğün Salonunda Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Çatalbaş, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Alişan, siyasi parti ilçe başkanları, çevre ilçelerin oda ve kooperatif başkanları, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti. 294 üyesi bulunan Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan kongresinde odalarına sahip çıkan üyelerin kongreye yoğun iştiraki sevinç yarattı.

14 Madde Oylandı

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığını Sakarya Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan yaparken, divan üyeliklerini Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlyas Balcı, Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yılmaz, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf İlkhun yaptı. 14 maddeden oluşan gündem üyelere okunarak oy birliği ile kabul edildi. Kongrede bir kez daha güven tazeleyen Kerim Uyar Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Hizmet Binası Kazandırıldı

Kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar, “Pandemi şartlarından dolayı ekonomik artışlar şoförlerimizi etkiledi. Sorunlarımız çok. Ama bu zor şartlarda bizleri daha çok zorlamaktadır. Bu zor şartlardan etkilenmemek adına elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, ümidimizi kırmadan yapmaya da devam ediyoruz. Bilindiği üzere odamıza hizmet binası kazandırmak adına çok çalıştık, Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı ve ekibinin büyük katkıları ile ilçemize yakışır bir hizmet binası oldu, kendisine teşekkür ederim” dedi.

Uyar Müjdeli Haberi Verdi

Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odasına yeni bir arsa kazandırdıklarının müjdesini veren Uyar, “Karasu Kaymakamlığı ve Milli Emlak Müdürlüğü tarafından liman yolu üzerinde bulunan arsa 30 yıllığına tapusu ve kullanım hakkı odamıza ait olmak üzere odamıza tahsis edildi. Karasu ilçe sınırları OSB ve Liman Bölgesi Tırcılar, Kamyoncular, Kamyonetçiler Motorlu Taşıtlar Kooperatif Başkanı Ahmet Likos ile birlikte üyelerimize hizmet sunmak adına idare binası ve sosyal tesis anlamında birkaç bina yapmak için çalışmalarımız başladı. Önümüzdeki dönem içerisinde bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Dilek ve temennilerin ardından üyeler oylarını kullandı.

Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üye Listesi

Başkan : Kerim Uyar

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:  Yakup Aydınlı, Başaran Yavuzyiğit, Ahmet Likos, Sıtkı Bak, İsa Bayrak

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Şaban Sarımehmet, Nazmi Özen, Hsan Sütçü, İsmail Özkan, Osman Bir, İsmail Göksel, Ekrem Levent

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Cumhur Ahbak, İsa Berberoğlu, İlhan Sinan

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Mustafa Alagöz, Fatih Aksoy, Uğur Bıçakcı