KARASU
Giriş Tarihi : 25-02-2022 20:15   Güncelleme : 27-02-2022 00:55

Cesaretle Dile Getir

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara’nın açıklamasına kısa süre sonra İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’ndan cevap geldi. Sarıoğlu, “Hastane üzerinden şakşakçılık yapacağına ilçemizdeki sorunları cesaretle dile getir” dedi.

Cesaretle Dile Getir

Sarıoğlu’ndan Ağır Sözler

İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara’nın açıklamalarına cevap verdi. Açıklamasında cumhur ittifakına ve sorunlara değinen Sarıoğlu, “Hastane üzerinden şakşakçılık yapacağına ilçemizdeki sorunları cesaretle dile getir. Hastane konusu çok geride kaldı ki sorunlar devam etmektedir. Üstlerinin talimatıyla eleştiri yapman yasaksa bence hiç konuşma” ifadelerini kullandı.

Kimseyle Sorunumuz Yok

‘Bizim kimseyle bir sorunumuz yok’ ifadelerini kullanan Sarıoğlu, “Karasu çok güzel bir ilçe, hepimiz bu ilçede yaşayan insanlarız haliyle yaşadığımız yerin daha güzel olmasını, insanların sosyal kültürel ve ekonomik bakımından daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz, bu konuda eksik olan yada hiç fark edilmeyen yarım kalan konuları dile getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Makamlar Gelip Geçici

Kutuplaşmadan yana olmadıklarını belirten Sarıoğlu, “Kimseyle düşman değiliz, hatta mevcut belediye başkanı sayın İshak Sarı ile siyasi görüşümüz ayrı olabilir lakin biz evleri karşılıklı büyüklerimizin hala komşu olduğu, çocukluk döneminde yıllarca aynı topun peşinde koşan, bu gün ayrı siyasi partilerde siyaset yapan yetişkinleriz. Siyasetin bir üslupu ahlakı olmalı, kimsenin kişiliği üzerinden siyaset yapmadan kimseyi de ötekileştirmeden birlik beraberlik içinde olunmalı. Unutmamalı ki makamlar, mevkiler gelip geçicidir baki kalan güzel ve iyi insan olabilmektir” dedi.

Hiçbir Partinin Yanaşması Olmayız

‘İyi parti olarak bu ülkeye yapılan hizmetleri taktir etmesini biliriz aynı şekilde haddimizi de hakkımızı da biliriz’ ifadelerini kullanan Sarıoğlu, “Bu ülkede üstlerini örnek alıp kutuplaştıran ayrıştırıcı dili kullanan gündemde kalmak İçin eksikleri, sorunları, ekonomiyi değil de muhalefet üzerinden pirim yapmaya çalışan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Evet biz bir ittifakın içinde oluruz ama hiçbir partinin yanaşması olmayız” dedi.

Bu İttifaktan Size Yağ Çıkmaz

Ülkenin bir çok sorunu olduğunu belirten Sarıoğlu, “Bu ülkenin asıl gündemi, kadın cinayetleri, insanların alım gücü, akaryakıt fiyatları, faturalar, EYT’lilerin sorunu, atanamayan öğretmenler, iş bulamayan hatta kirasını faturasını ödeyemeyen insanlar, emeklinin aldığı maaşın faturalara bile yetmemesi, çiftçinin girdi maliyeti. Bunları dile getiremeyecek kadar siyasetten uzak hiçbir hedefi olmayan bir siyasi parti munsubu arkadaş. Bu ittifaktan size yağ çıkmaz. He bu arada muhalefetin amacı ülkeyi yönetmektir sizin hiçbir zaman böyle bir hedefiniz olmadığı için bunu bilmiyor olmanız gayet normal” dedi.