KARASU
Giriş Tarihi : 25-02-2022 19:32   Güncelleme : 27-02-2022 00:56

Amaç Bakanı Sallamak Mı?

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, geçtiğimiz hafta Karasu Yenimahalle’ye gelerek açıklamada bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır’ın sözlerini eleştirdi. Kara, “500 değil 5000 imza da toplasanız Yenimahallelilerin derdine derman olacak olan yine Cumhur İttifakı olacaktır” dedi. 

Amaç Bakanı Sallamak Mı?

Derman Cumhur İttifakı
Geçtiğimiz hafta Karasu Yenimahalle’ye gelerek açıklamada bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır’ın sözlerini eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Geçtiğimiz hafta İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır Beyefendi Karasu’yu ziyaret etmiş ve Yenimahalle’de vatandaşın sorunlarını dinlemiştir. Bir milletvekilinin kendi seçim bölgesindeki vatandaşlarla hasbihal etmesi güzel bir şeydir. Ancak kendi ifadesi ile sallaması üzücüdür. Sayın Dikbayır, bölgede yaşanan sorunu Meclis’e taşıyacağını söylemiş ve ardından da “Siz 500 imza toplayın bakın ben bakanı nasıl sallıyorum” ifadelerini kullanmış. Burada amaç Yenimahallelilerin dertlerini çözmek midir yoksa bakanı sallamak mıdır? Şunu da net ifade edeyim ki 500 değil 5000 imza da toplasanız Yenimahallelilerin derdine derman olacak olan yine Cumhur İttifakı olacaktır” dedi.
Zaman Kaybedilmemeli
Karasu sahilinde oluşan kıyı erozyonu için zaman kaybedilmemesi gerekildiğini belirten Kara, “İlçemizde yaşanan kıyı erozyonu son birkaç yılın ardından nüksetmiş ve kıyılarımız tahdit altında kalmıştır. Bu konu Karasu’nun geleceği ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir. Bu konuda Karasu el birliği içinde hareket etmiş ve konu ilgili makamlara aktarılmıştır. Ancak bununla yetinilmemeli konunun takibi yapılmalıdır. İhtimaldir ki yeni tahkimat yapımı gündeme gelecektir. Zira gözle görüldüğü üzere dalgakıranların olduğu alanda aşınmanın pek olmadığı görülmektedir. Ancak farklı bilimsel yöntemler varsa da devreye sokulmalı ve bu konuda zaman kaybına tahammül olmadığı göz ardı edilmemelidir” şeklinde açıklamalarda bulundu.