KARASU
Giriş Tarihi : 23-02-2022 12:03   Güncelleme : 24-02-2022 15:03

Bulut Sevenleriyle Buluştu

Karasu Belediyesinin, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlediği programın konuğu İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut oldu.

Bulut Sevenleriyle Buluştu

Duygu Dolu anlar Yaşandı

Karasu Sosyal Gelişim Merkezinde düzenlenen konferansta yüzlerce Karasulu bir araya geldi. İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut’un kendine has anlatımı ile gerçekleşen “Namazla Diriliş” konulu konferansta namazın önemi anlatıldı. Konferans salonunu dolduran yüzlerce kişi, Ahmet Bulut’un hikâyelerle desteklenen anlatımını dinlerken duygu dolu anlar yaşadı.

Yoğun İlgi Gördü

Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Karasu İlçe Müftüsü Bektaş Günay yaptı. İlçe Müftüsünün açılış konuşmasının ardından İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut sahne aldı. Yazar Ahmet Bulut’un ‘Namazla Diriliş’ adlı konferans söyleşisi Karasu Sosyal Gelişim Merkezini dolduran yüzlerce katılımcı tarafından ilgiyle izlendi.

Önemle Belirtti

Yazar Ahmet Bulut, vermiş olduğu konferansta namazın genç, yaşlı, hasta demeden kılınması gerektiğinin, insanın ihtiyaç duyduğu her şeyi namazda bulabileceğinin altını çizdi. Konferansında sık sık yaşadığı olaylardan örnek veren Ahmet Bulut, yoğun katılımcının olduğunu, bu katılımdan büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Bulut’a Teşekkür

Kültür ve sanat etkinliklerinin imkânlar doğrultusunda devam edeceğini belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut’a teşekkürlerini sundu. Yaklaşık iki saat süren konferansın ardından Yazar Ahmet Bulut, okurları için kitaplarını imzaladı. Yazar Bulut, böyle bir program düzenlendiği için Belediye Başkanı İshak Sarı’ya ve İlçe Müftüsü Bektaş Günay’a teşekkür etti.