KARASU
Giriş Tarihi : 21-02-2022 23:40   Güncelleme : 22-02-2022 12:56

Ünlü İsim Karasu’da Sahne Aldı

Karasu’da düzenlenen Kadınlar Matinesi’nde Hülya Polat ve Dj Tuba sahne aldı. Geceye yoğun katılım gerçekleşti.

Ünlü İsim Karasu’da Sahne Aldı

Kadınlardan Anlamlı Gece

Karadeniz’in sevilen şarkıcılarından Hülya Polat ve Dj Tuba Karasu’da sahne aldı. Karasu Cesur Kadınlar Grubu kurucu Başkanı Dilek Sarı, Girişimci Züleyha Bulut, One More Internatıonal Feride Yavuzyiğit ve LC Haber Ajansı Reklam Müdürü Serpil Keçeci iş birliği ile Rönesans Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda kadınlar gönüllerince eğlendi. Düzenlenen gece de kazanılan para ile yardıma muhtaç insanlar için erzak paketleri ve 3 adet sandalye bağışı yapılacağı belirtildi.

Parçalarıyla Coşturdu

Gecede ilk sahne alan DJ Tuğba, sahne şovları ve çaldığı parçalarla ortamı hareketlendirirken ikinci sahne alan, son zamanların aranan seslerinden sahnedeki muhteşem enerjisiyle milyonlarca kişinin hayranı Karadeniz sanatçılarından Hülya Polat hareketlenen ortamı hareketli Karadeniz parçaları seslendirerek geceyi coşturdu. Gecenin sonunda bir yıldız gibi parlayan, insanların gönlüne hem sesi hem de sahne şovlarıyla taht kuran Polat, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Ardından düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’ gecesine katkıları ve verdikleri destekten dolayı sponsorlar sahneye davet edilerek teşekkür edildi.

Karasu’yu Çok Seviyorum

Düzenlenen gece öncesi tanıtım yemeğinde Karasu basını ile bir araya gelen Hülya Polat, “Karasu halkı ile çok güzel bir bağ kurduk, onları çok seviyorum bana karşı ilgi alakaları çok güzel. Hayırlı bir organizasyon için Karasu’ya geldik. Yapmış oldukları etkinlikler ve çalışmalarla Karasu Cesur Kadınlar Grubunu tebrik ediyorum. Biz kadınlar bir araya geldiğimizde her şeyi yapabiliriz. Kadınlar istedikten sonra başaramayacakları hiçbir iş yoktur” ifadelerini kullandı.