KARASU
Giriş Tarihi : 19-02-2022 11:50   Güncelleme : 19-02-2022 11:59

Eğitime Destek

Türk Kızılay Kadın teşkilatları tarafından ülke genelinde başlatılan “Okullara Destek Projesi” kapsamında Türk Kızılay Sakarya ve Türk Kızılay Sultanbeyli Taraklı Yenidoğan İlk ve Orta Okulu’nda öğrencilere oyuncak, kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.

Eğitime Destek

Eşitlik Sağlıyorlar

Türk Kızılay Sakarya Şubesi ile İstanbul Sultanbeyli Kızılay Şubesi Kadın Başkanları tarafından Taraklı’daki Kızılay gönüllüleri ile birlikte Taraklı Yenidoğan İlk ve Orta Okulu’nda kırtasiye, oyuncak, atkı, bere kıyafet vb. malzeme dağıtımları yapıldı. Kızılay Kadın Sakarya Başkanı Leyla Deniz ve Kızılay Kadın Sultanbeyli Başkanı Zuzan Hasibe Beytül ortak bir açıklama yaparak, “Türkiye genelinde Kızılay kadınları olarak eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya destek olmak amacıyla, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin bilgisi dâhilinde destekler sunuyoruz. Sakarya ve Sultanbeyli kadın gönüllüler olarak, desteklerimiz devam edecek. Destek veren Taraklı Kaymakamı Halis Hacıismailoğlu’na, Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz’a ve gönüllülerimize teşekkür ederiz” dedi.

İhtiyaçlar Teslim Edildi

Etkinliğe Türk Kızılay Genel Merkez Kadın Koordinasyon Yöneticisi Semra Aydın, Sakarya İl Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Sultanbeyli Şube Başkanı Memduh Karakaya katılım gösterdi. Beraberlerinde Taraklı Kızılay Temsilciliği Temsilcileri Hüseyin Nail Çelikkan ve Ahmet Yener de eşlik ettiler. İhtiyaçlar doğrultusunda temin edilen yardımları Yenidoğan İlkokulu’na teslim ettiler.