KARASU
Giriş Tarihi : 17-02-2022 18:21   Güncelleme : 17-02-2022 23:34

Utanmıyor Musunuz?

İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde otel yöneticileri, seyahat acenteleri ve turizm fakültelerinden öğretim üyeleri, yerel tur programları için Karasu Yenimahalle’yi ziyaret ettiğini belirtti. Sarıoğlu, “İnsan hayatını tehdit eden yollarda turizmcileri gezdirmeye utanmıyor musunuz?” dedi.

Utanmıyor Musunuz?

Yenimahalle Atıl Durumda

İyi Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, özellikle yaz sezonunda Türkiye’nin dört bir yanından milyonlarca insanı ağırlayan Karasu Yenimahalle’nin durumunun içler acısı olduğunu belirtti. Yenimahalle Sakarya Nehri kordonunda insan boyunu aşan çukurlar olduğunu ve fark edilmediği durumda insanların hayatını tehlikeye atacağını belirten Sarıoğlu, “Sakarya Nehrinin tam da denize döküldüğü noktada bulunan Yenimahalle’nin durumu içler acısı. Bakımsız atıl durumda kalmış. Sel baskını sonrası yürüyüş alanlarında büyük çökmeler oluşmuş yetkililer neden bunları görmezden geliyor” ifadelerini kullandı.

Orada Nasıl Gezdirdiniz?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın güzel bir çalışmaya imza attığını ve ilçe turları düzenlemesi amacıyla otel yöneticileri, seyahat acenteleri ve turizm fakültelerinden öğretim üyelerini Yenimahalle’ye getirdiğini belirten Sarıoğlu, “Karasu’nun gelişmesi için güzel bir çalışmaya imza atılmış tebrik ediyoruz. Fakat Yenimahalle’nin o halini turizmcilere göstermeye utanmadınız mı? İnsanları koca koca çukur olan alanlarda nasıl gezdirdiniz. Bu kişiler bunları görmüyor mu? Bu kadar kötü durumda olan bir alana insanlar neden tur düzenlesin. Siz olsanız düzenler misiniz?” dedi.