KARASU
Giriş Tarihi : 15-02-2022 12:13   Güncelleme : 15-02-2022 18:16

Çiftçimizin Her Zaman Yanındayız

Karasu Sarıfiliz Tarım Market ‘Ziraat Mühendisi’ Umut Uysal, Sarıfiliz Tarım Market olarak her zaman üreticinin yanında olduklarını belirtti. Uysal, “Önceliğimiz çiftçimiz” dedi.

Çiftçimizin Her Zaman Yanındayız

Aradığınız Her Şey Tek Noktada

Sarıfiliz Tarım Market olarak her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirten Karasu Sarıfiliz Tarım Market Ziraat Mühendisi Umut Uysal, “İncilli Mahallesi’nde 1 yıla yakındır faaliyette olan tarım marketimizde organomineral fındık gübrelerimiz, yaprak gübreleri, tarım ilaçları, yeni nesil tarım alet ve ekipmanları, haşere ilaçları, tohum, fide, fidan gibi ürünlerle çiftçilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Tüm Aşamalar Takip Ediliyor

Çiftçinin kaliteli ürün elde edebilmesi için toprak analizleri yaptıklarını belirten Uysal, “Önceliğimiz çiftçilerimize iyi tarım tekniklerini aktarmak ve doğru bitki besleme, gübreleme, hastalık ve zararlılarla mücadele noktasında hizmet verebilmektir. Beraber çalıştığımız her çiftçimizin bahçesine belirli aralıklarda ziyaretler düzenleyerek yıl boyunca yapılması gerekenler noktasında bir takvim çıkarıyoruz. İşe toprak analizinden başlayarak gübreleme, ilaçlama noktasında teknik destekler vermeye devam ediyoruz. Bizlerden teknik destek almak isteyen bütün çiftçilerimizi ofisimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.