KARASU
Giriş Tarihi : 13-02-2022 22:30   Güncelleme : 14-02-2022 13:26

Önal Bayrağı Devraldı

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı 2. olağan kongresi Karasu Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk’ün katılımı ile gerçekleştirilen kongrede Karasu İlçe Başkanı Muammer Adanur bayrağı Osman Önal’a devretti.

Önal Bayrağı Devraldı

Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk’ün katılımı ile Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilatı 2. olağan kongresi Karasu Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi il, ilçe başkanlarının, siyasi parti temsilcilerinin ve mahalle muhtarlarının yoğun katılım gösterdiği kongrede 3 yıl Karasu’da İlçe Başkanlığı yapan Muammer Adanur bayrağı Osman Önal’a devretti. Tek liste ile ilçe başkanlığına seçilen Osman Önal Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı olarak görevine devam edecek.

Güçlü Olan Haklı Olmayacak

İstiklal marşının okunması ile başlayan kongrede Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya açıklama yaptı. Kaya, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde çalışmalarımızı milletimizin menfaatleri için hızlandırdık. Milletimizin zararı olduğuna inandığımız her sözün karşısında duracağız. Yıkmaya değil yapıcı olmaya geleceğiz. Bugüne kadar yaptığımız gibi gördüğümüz her yanlışın mutlaka doğrusunu en güzel şekilde ortaya koyacağız. Bizim kişilerle ve kurumlarla sorunumuz yoktur ve olamazda. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu dünyanın kurulması temel idealimiz. Tüm insanlığın içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılması kuvvetin değil hakkın üstün tutulduğu yeni bir dünya kurulması temel hedefimizdir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sancağımızı Dikeceğiz

3 yıllık hizmetinden dolayı Muammer Adanur’a teşekkür ederek açıklamalarına başlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, “3 yıl gibi kısa zaman zarfı içerisinde Yeniden Refah Partisi 81 ilin 973 ilçemizde, 50 bine yakın köyünde, yaklaşık 20 bin mahallesinde teşkilatını kurmuş 300 bin civarında bir üyeye ulaşmış durumda. 194 bin sandıktan yaklaşık 80 bin sandığa atama yapıldı. Bu kadar genç ve dinamik kadroları ile bir teşkilat kurmuş olan Yeniden Refah Partisi inşallah ilk seçimde de iktidara namzet bir parti olacak. Tertemiz bir geçmişe sahip genel başkanımızla berber inşallah hem Cumhurbaşkanlığına hem de parlamentoya Yeniden Refah Partisi sancağını dikeceğiz” dedi.

Sıkıntılar İliklere Kadar İşledi

Ekonomik sıkıntıdan dolayı ülkede huzur kalmadığını belirten Öztürk, “Son bir buçuk yıl içerisinde ekonomik sıkıntılar insanlarımızın iliklerine kadar işletilmekte. Ekonomik sıkıntılar ile büyük bir umutla iktidara gelen Ak Parti 20 yıl geçmesine rağmen vaatlerinin birçoğunu gerçekleştirememiştir. Bir ekonomik istikrarsızlıkla yükseldi yine ekonomik istikrarsızlıkla Türk siyasi hayatından çekilmek üzere. Önce devleti, sonra sanayici, kamuları, esnafı, memuru, işçiyi, memuru borçlandırdılar sonrada yaptıkları tüm hizmetlerin karşılığı olarak bu insanlardan para talep etmeye devam ettiler” ifadelerini kullandı.

Hizmetleri Parayla Satamazsınız

Hizmetlerin dahi parayla satar duruma gelindiğini belirten Öztürk, “Vatandaştan vergi alınır alınan vergi karşılığında hizmet bedava yapılır. Otobanı satamazsınız, bu hizmeti vergi karşılığında sunamazsınız. Bu memlekette borçlandırılmaması gereken kesim var oda köylüdür, onlarda iliklerine kadar borçlandırılmış durumda. Türkiye’de vatandaş adım attığı yerden para ödemek zorunda kalıyor. Yapılan hizmetlerin iki katı vatandaşın cebinden çıkıyor. Halkımızın sırtından para alarak yapılan yatırımlardan para alamazsınız. Bunlar işin gerçeği. Bu memlekette ekonomik sıkıntıdan dolayı ailede toplumda huzur kalmadı” dedi.

Alarm Zilleri Çalmalı

Bu memlekette alarm zilleri çalması gerektiğini belirten Öztürk, “Devlet makamını kullanarak zenginleştirilemez. Kamuyu zenginleşme kapısı görenler vatandaşa hiçbir hizmet veremez. Ama maalesef devlet makamına göz dikmiş durumdalar. Borçla devlet yönetmek kolay ama mesele milletin borcunu arttırmadan devleti yönete bilmek. Devletimizin itibarı bozuldu bu yapılanlardan dolayı” şeklinde açıklamalarda bulundu. Öztürk’ün açıklamalarının ardından Yeniden Refah Partisi Yönetimi oylarını kullandı.

BAŞKAN

Osman Önal

YÖNETİM ASİL

Özgür Aydın, Salim Silik, Yılmaz Kaçmaz, Yaşar Maden, Hakan Akkaya, Bekir Oktar, Cemil Adanur, Civan Küntaş, Ferdi Kuruoğlu, Adnan Yılmaz, Osman Kerem Keskin, Özcan Karahan, Veysel Emanet, Kemal Demirel

YÖNETİM YEDEK

 Turgut Demirci, Cemre Şükür, Nafiz Baytar, Kemal Küntaş, Kenan Akbaş, Kadir Turan, Etem Başer, Mehmet Emre Coşkun, Sadık Baş, Hüseyin Bayram

İL DELEGELERİ

Kemal Küntaş, Şükrü Çelikkol, Çağlar Özkan, Ali Keleş, Hüseyin Bayram, Özgür Aydın, Şener Usta, Salim Silik, Adnan Yılmaz, Turgut Demirci, Osman Önal, Osman Kerem Keskin, Cemil Adanur, Cemre Şükür, Yılmaz Kaçmaz, Şakir Aksoy, Esra Kaçmaz, Yıldız Demirci, Hava Önal, Hünkar Durmuş, Hakan Akkaya, Civan Küntaş, Ramazan Güney, Lütfi Demirci, Yaşar Maden, Yusuf Bayram, Ali Bektaş, Şükrü Aldırmaz, Fatih Kuruoğlu, Oktay Şahin, Turan Tunca, Ferdi Kuruoğlu, Mustafa Karahasan, Metehan Küntaş, Bekir Oktar, Etem Başer, Zübeyde Adanur, Arzu Küntaş, Feda Şentürk, Özcan Kahraman, Kemal Demirel, Turgut Demirci, A.Kadir Turan, Sadık Baş