KARASU
Giriş Tarihi : 13-02-2022 10:47   Güncelleme : 14-02-2022 11:19

Vazgeçilmez Bir İletişim Aracı

İmparator FM Genel Yayın Yönetmeni İlker Elik, Dünya Radyo Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Elik mesajında, “Türkiye'de ilk radyo yayını 6 Mayıs 1927 tarihinde gerçekleştirildi. Bugün dahi vazgeçilmez bir araç olan radyo, güncelliğini korumaya devam ediyor” dedi.

Vazgeçilmez Bir İletişim Aracı

Radyo Günü Kutlu Olsun

Dünya Radyo Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan İmparator FM Genel Yayın Yönetmeni İlker Elik, Dünya Radyo Günü 2011 yılında uluslararası özel bir gün olarak kabul edildi. Türkiye'de ise ilk radyo yayını 6 Mayıs 1927 tarihinde gerçekleştirildi. Bugün dahi vazgeçilmez bir araç olan radyo, güncelliğini korumaya devam ediyor. Radyo telefon ve telgrafın hemen ardından gelişti” ifadelerini kullandı.

Milyonlarca Kişiye Ulaşıyor

Modern teknolojinin getirdiği yeni kaynaklara rağmen bugün radyonun dünyada nüfusun yüzde 95’ine ulaştığını belirten Elik, “Kimine göre müzik kutusu, kimine göre bir haber alma aracı, kimine göre ise vazgeçilmez bir dost olan radyo, İmparator FM içinde özel bir öneme sahip. Radyo kanalımızla ‘Karasu’nun ve Kocaali'nin Ortak Sesi’ olmaktan onur duyuyoruz. Dünya Radyo Günü kutlu olsun” şeklinde açıklamada bulundu.