KARASU
Giriş Tarihi : 10-02-2022 13:40   Güncelleme : 11-02-2022 00:29

Karasu Gelişiyor

Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Karasu basını ile kahvaltı programında bir araya geldi. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın projeleri ile Karasu’nun her geçen gün geliştiğini belirten Başkan Yavuzyiğit, “İktidar partisi olmanın avantajlarını Karasu’da kullanıyoruz” dedi.

Karasu Gelişiyor

Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Karasu basını ile kahvaltı programında bir araya gelen Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Karasu’da hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Yeni projelerle Karasu’nun her geçen gün geliştiğini ve güzelleştiğini belirten Yavuzyiğit, “Karasu’da kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili doğru yol çizilerek ciddi adımlar atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Karasu Belediyesi’ne tahsis edilen arsalar kentsel dönüşüm projeleri için kullanılacak. İlçemizdeki eski binalar halk sağlığı için önemli bir sorun. Hayatımızda deprem gerçeği var. Bu sebeple şimdiden önlemlerimizi almaya başladık” ifadelerini kullandı.

5 Katlı Bina Yapılabilecek

Vatandaşları kentsel dönüşüme yönlendirmek amacıyla Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli bir projeye imza atıldığını belirten Yavuzyiğit, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan proje ile 5 katlı binasında kentsel dönüşüme giden bir kişi yine 5 katlı bina yapabilecek. Karasu’da 3 kat sınırı sadece kentsel dönüşümü yapan kişilere uygulanmayacak” şeklinde açıklamalarda bulundu. İlçe merkezinde katlı otopark yapımı içinde girişimlerde bulunulduğunu belirten Yvuzyiğit, “Karasu’yu güzelleştirmek için birçok projeyi hayata geçirmek amacıyla çalışmaları başlattık. Belediyemizin imkanları doğrultusunda bu projeler hayata geçecek” ifadelerini kullandı.

Üretimle Sorunları Aşacağız

Türkiye genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar hakkında da açıklamada bulunan Başkan Yavuzyiğit, “40 yıldır sorunları 20 yıl gibi kısa sürede aştığımız gibi üretim ve istihdamla ekonomik krizi de aşacağız. Ak Parti hükümetleri, 2002’den bugüne kadar gerek insan hakları, demokrasi ve yatırımlar alanlarında gerekse Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesinde devrim niteliğinde işler yapmıştır. Bir yatırım ve hizmet partisi olarak anılacak olan Ak Parti hükümetleri, ülke genelinde yatırım seferberliği başlatmışken, bu anlayış kentlerde hizmete dönüştü. Bir kentin temel ihtiyacı olan yollar, toplu ulaşım, temiz su, temiz hava, sağlıklı konut, kentin temiz tutulması, yeşil alan ve daha birçok alanda dünya standartları üzerinde hizmetler yapıldı” şeklinde açıklamalarda bulundu. #Gülcan Elmalı