KARASU
Giriş Tarihi : 08-02-2022 23:09   Güncelleme : 09-02-2022 00:58

Onlarca Öğrencinin Yüzü Güldü

Türk Kızılay Karasu Şube Başkanlığı ‘Minik Eller Üşümesin’ projesi kapsamında Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere atkı, bere ve eldivenden oluşan takımları öğrencilere hediye etti. Onlarca öğrencinin yüzünü güldüren Türk Kızılay’ı Karasu gönüllüleri yürekleri ısıtan hediyeleri ile bir kez daha gönülleri fethetti.

Onlarca Öğrencinin Yüzü Güldü

Kızılay Gönülleri Fethetti

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci döneminin başlaması ile harekete geçen Türk Kızılay’ı Karasu gönüllüleri havaların soğuk gittiği bu günlerde öğrencileri okula dönüş hediyeleri ile karşıladı. Türk Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi öncülüğünde Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Kızılay gönüllüleri ‘Minik Eller Üşümesin’ projesi kapsamında atkı, bere ve eldivenden oluşan takımları öğrencilere hediye etti. Türk Kızılay faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendiren öğretmenlerden oluşan gönüllüler onlarca öğrencinin yüzünü bir kez daha güldürerek yürekleri ısıtan davranışları ile bir kez daha gönülleri fethetti.

Teşekkürler Kızılay

Türk Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi’ye ve Kızılay gönüllülerine öğrencileri adına teşekkür eden Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül, “Güzel faaliyetle öğrencilerime bu mutluluğu yaşattıkları için başta değerli başkanımız Adem Ekşi olmak üzere tüm Kızılay gönüllülerine okulum ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerle öğrencilerimizin hem Kızılay ile ilgili olumlu düşüncelerini arttıracak, hem de öğrencilerin Kızılay'a gönül bağları olacak. 2. dönemin ilk günlerinde verilen okula dönüş hediyelerini hep hatırlayacaklar. Bu gibi etkinliklerin artmasını diliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.