KARASU
Giriş Tarihi : 07-02-2022 21:13   Güncelleme : 07-02-2022 21:30

Listede Karasulu Önemli İsimler

Sakarya’nın en köklü kültür dernekleri arasında yer alan Sakarya Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 16. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Başkanlığa tek liste ile aday olan Prof. Dr. Fehmi Çelebi 2. kez başkan seçildi. Çelebi’nin yönetim kurulu listesinde Karasu’nun önemli isimleri yer aldı.

Listede Karasulu Önemli İsimler

2. Kez Başkan Seçildi

Sakarya Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 16. Olağan Genel Kuruluna yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulunda açık oylama ile Prof. Dr. Fehmi Çelebi 2. kez başkan seçildi. Kongreye katılan herkese teşekkür eden Çelebi, “İki yıl önce devraldıkları bayrağı daha yükseğe çıkarmak için mücadele veriyoruz. Bundan sonra da hazırladığımız projelerimizle eksik kalan yerleri tamamlayacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İşadamları Yer Aldı

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nde başkanlığa yeniden seçilen ve güven tazeleyen Çelebi’nin listesinde Karasu’nun önemli isimleri ve işadamları yer aldı. Karasulu isimlerden Çelebi’nin Yönetim Kurulu asil listesinde Doğan Çatalbaş ve Mustafa Bektaş, yönetim yedek listesinde Mehmet Çatalbaş, Yüksek İstişare Kurulu listesinde ise Kenan Çatalbaş ve İsmail Filizfidanoğlu görev aldı.