KARASU
Giriş Tarihi : 05-02-2022 13:14   Güncelleme : 09-02-2022 01:00

Bu Zulüme Dur Diyelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bizden önce elektrik yoktu gaz lambası ve mum kullanıyordunuz’ sözlerine Karasu’dan ilk tepki Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe yönetiminden geldi.

Bu Zulüme Dur Diyelim

Korka Korka Yaşıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Yönetimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bizden önce elektrik yoktu gaz lambası ve mum kullanıyordunuz’ sözlerine ilçe yönetim kurulunu gaz lambası ışığında gerçekleştirerek tepki gösterdi. Toplantıda askeri ücrete gelen zamları değerlendirdiklerini belirten CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, “Askeri ücretin ardından gelen zamlar hem bizleri hem de halkımızı zor durumda bıraktı. Yüksek gelen elektrik, doğalgaz, su faturalarından dolayı vatandaşlar artık korka korka yaşıyor. Kısa süre sonra tüm evlerde gaz lambası ve mumu tekrar görmeye başlarız” dedi.

Atatürk Bulvarında Buluşalım

Yönetilemeyen ekonominin faturasının vatandaşa kesildiğini belirten Süt, “Gelecek ay yeni bir zammın gelip gelmeyeceği belli bile değil, nerede duracaklar bilmiyoruz. Bu zulümdür, bu soygundur. Vatandaşın soyulmasına demokratik ve toplumsal bir tepki koymak için Pazartesi günü Atatürk Bulvarı’nda toplanacağız. Faturalara tepki gösteren tüm halkımızı da ellerinde mum ve gaz lambalarıyla bulvara davet ediyoruz. Bu zulüme eğer bizler vatandaşlar olarak bizler tepki göstermezsek yakında birçok kişinin cebinde ekmek alacak parası olmayacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.