KARASU
Giriş Tarihi : 04-02-2022 17:44   Güncelleme : 09-02-2022 01:01

Çiftlikten Sofralara Doğal Lezzet

Karasu Coşkunlar Çiftliği Sahibi Enver Coşkun, kendi çiftliğinde ürettiği organik süt ürünlerini Karasu halkı ile buluşturuyor. Coşkun, “Veteriner kontrollü hastalıklardan arındırılmış çiftliğimizde ürettiğimiz süt ürünleri yüzde yüz doğaldır. Hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır” dedi.

Çiftlikten Sofralara Doğal Lezzet

Tamamen Doğal Ürün

Kendi çiftliğinde ürettiği organik süt ürünlerini en uygun fiyata Karasu halkı ile buluşturduğunu belirten Karasu Coşkunlar Çiftliği Sahibi Enver Coşkun, “Çiftliğimiz veteriner kontrolündedir. Ürünlerimizin içeriğinde doğallığı bozacak hiçbir bileşen ya da katkı maddesi kullanmıyoruz. Üretim süreçlerimizi mümkün olan en sade ve temel süreçlerden oluşturuyor, yüksek hijyenik standartları koruyor ve önleyicilik ilkesini titizlikle uygulayarak uzmanlığımıza dayanan doğal ve sağlıklı ürünler tasarlıyor ve üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlık Açısında Çok Önemli

Uzmanlar, öğle ya da akşam öğününde bir kase yoğurt veya bir bardak süt tüketmeyi önerdiğini belirten Coşkun, “Yoğurdun kalsiyumun başlıca kaynaklarından olduğunu biliyoruz ama diğer faydalarından pek çoğumuzun haberi yok. Oysa her gün düzenli olarak tüketildiğinde bağışıklığı güçlendirmesinden bağırsak sağlığını korumasına, yağ yakımını hızlandırmasından tatlı krizini önlemesine dek vücudumuz için çok önemli faydaları var. Süt Ürünleri sadece kalsiyum kaynağı olmasıyla değil, içerdiği protein ve yararlı bakteriler ile de sofraların baş tacı olmayı hak ediyor” dedi.

Kaliteli Uygun Fiyat

Kent Park karşısında bulunan doğal süt ürünleri mağazasına herkesi davet eden Coşkun, “Kaliteli süt ürünlerini en uygun fiyata veriyoruz. Süt litresi 7 TL, 1 kilo yoğurt 13 TL, 2.250 gram yoğurt 25 TL, peynirin kilosu 75 TL. Tüm kahvaltılık ürünlerimiz mağazamızda mevcuttur. Süt ve süt ürünleri üretimi stratejimizi, markamızın doğal lezzet olarak ifade ettiğimiz ana vaadine sadık kalarak, sütün özünü ve doğallığını koruyan bir anlayışla oluşturduk” şeklinde açıklamalarda bulundu.