KARASU
Giriş Tarihi : 03-02-2022 00:00   Güncelleme : 03-02-2022 12:31

Karasu Karnesini Aldı

Ak Parti Yerel Yönetimler ARGE ve memnuniyet araştırması kapsamında hazırlanan anketi Karasu Belediyesi’nin karnesi olarak nitelendiren Başkan İshak Sarı, anketten çıkan sonuca göre, “Karasu Belediye Başkanı’na Karasu Belediyesi’nden daha fazla güveniliyor” dedi.

Karasu Karnesini Aldı

Çalışmaların Halka Yansıması

2019-2021 yılı içerisinde Karasu Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla basın ile bir araya gelen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın değindiği bir diğer konu ise Karasu Belediyesi’nin kurumsal kimliği oldu. Ak Parti Yerel Yönetimler ARGE ve memnuniyet araştırması kapsamında hazırlanan anketi Karasu Belediyesi’nin karnesi olarak nitelendiren Başkan Sarı, “AK Parti yerel yönetimler ARGE ve memnuniyet araştırması yapıldı. 50 binin üzerindeki ilçelerde yapılan anket çalışmaları geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarına teslim edildi. Anketteki sonuçlara karne notu gibi bakabiliriz. Belediye başkalarının 3 yıl önce görevi devraldığı zamandan bu zamana kadar yaptığı çalışmaların halka yansıması ankette yer aldı” ifadelerini kullandı.

Güveni Geri Kazanacağız

Anket sonuçları ile Ak Parti yerel yönetimlerinin başarısının gözler önüne serildiğini belirten Başkan Sarı, “%51 ile aldığımız oy ankette %61 oranının üzerine çıkmış durumda. Ak Parti yerel yönetimler ilçe de de oyunu koruyor. Karasu Belediyesi de aldığı oy oranının 10 puan üzerine çıkmışız durumda. Fakat ankette bir eksiğimiz var. Karasu Belediyesi’nin kurumsal güvenirliği belediye başkanının güvenirliğinden az görünüyor. Vatandaşlar Karasu Belediye Başkanı’na Karasu Belediyesi’nden daha fazla güveniyorlar. Bu bir eksik bunu düzeltmemiz gerekiyor. Bunun sebebi geçmiş dönemdeki sıkıntılardan kaynaklanıyor olabilir. Karasu Belediyesi’nin tekrar halk tarafından güven kazanması amacıyla mücadele vereceğiz” dedi.