KARASU
Giriş Tarihi : 01-02-2022 18:45   Güncelleme : 01-02-2022 19:05

Kaliteli Eğitim Başarılı Projeler

Eğitim-öğretim yılında sürekli kendini yenileyen ve yeni projelere imza atarak öğrencilere kaliteli bir hizmet sağlayan Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden, Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, başarılarından dolayı okul müdürünü tebrik etti.

Kaliteli Eğitim Başarılı Projeler

Projeleri İle Çok Konuşuluyor

Birçok okulun hayal ettiği projeleri okullarında hayata geçiren ve Sakarya’da hatta Türkiye genelinde başarıları ile konuşulan Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden, Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ı Okul Müdürü Canan Erol ve Okul Müdür Yardımcısı Ayşe Er karşıladı.

Kaymakamdan Kitap Bağışı

Okulun Moda Tasarımı Teknolojileri Alanını, El Sanatları Teknolojileri Alanını, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanını ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Atölyesi ile sınıflarını gezen Kaymakam Helvacı, Okul Müdürü Canan Erol ve bölüm şeflerinden yapılan etkinlikler, maske üretimi, yemek üretimi ve dağıtımı hakkında bilgi aldı. Son olarak okul kütüphanesini gezen Helvacı, kütüphaneyi çok beğendiğini dile getirerek kütüphaneye kitap bağışında bulunacağını belirtti.

Projeler Çok Beğenildi

Okulun hayata geçirdiği projeleri çok beğendiğini dile getiren Helvacı, öğretmenleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı’nın ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın her zaman destekçisi olduğunu belirten Okul Müdürü Canan Erol, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.