KARASU
Giriş Tarihi : 30-01-2022 23:42   Güncelleme : 31-01-2022 09:51

İyiliklerini Dünyaya Duyurdular

Karasu Tepetarla Mahallesi sakinleri Afganistan’da su kuyusu açtırdı. Suya kavuşan Afganistanlılar adeta bayram yaptı. Kameralara yansıyan o mutluluk anları Tepetarla Mahalle sakinleri ile paylaşıldı.

İyiliklerini Dünyaya Duyurdular

Afkanistanda Su Kuyusu Açıldı

2021 yılının Ağustos ayında topladıkları 3 tır yardım malzemelerini yangınların etkili olduğu Antalya'nın Manavgat ilçesine göndererek iyilikleri ile tüm dünyada ses getiren Karasu Tepetarla Mahallesi sakinleri yaptıkları hayır işleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor. Birçok hayır işine imza atan mahalleli, Afganistan’da susuzluktan kilometrelerce yol yürümek durumunda kalan köylerde su kuyusunu açtırdı. Su gören Afganistanlılar adeta sevinçten deliye döndü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Afganistan’dan gelen mutluluk veren resimleri mahalle sakinleri ile paylaşan Tepetarla Mahalle Muhtarı Hasan Tabiloğlu, “Tepetarla yardımdan yardıma koşuyor. Önce Antalya’nın Manavgat ilçesine yardımlarını gönderdi şimdi de su kuyu açarak dünyaya yardımlarını gösterdi. Tepetarla Cami İmamı Mustafa Karal, Cami Dernek Başkanı Necahattin Yaman, mahalle büyüklerimizden Zeki Aydın ve Mehmet Gündüz’ün yardım projesinde çok büyük emekleri var. 3 ay gibi kısa sürede Afganistan’da su kuyusu açtırmamızda emeği geçen mahalle sakinlerim başta olmak üzere herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.