KARASU
Giriş Tarihi : 28-01-2022 22:21   Güncelleme : 29-01-2022 16:30

Her Can Kutsaldır

Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, önderliğinde Karasu Orman İşletme Müdürü Murat Çatalbaş’ın ortak çalışmasıyla Kızılay gönüllüleri, kar ve dondurucu soğuk yüzünden beslenmekte güçlük çeken yaban hayvanlar için doğaya yem bıraktı.

Her Can Kutsaldır

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Türk Kızılay Karasu Koordinatörlüğü ve Karasu Orman İşletme Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla kar yağışının etkili olduğu Karasu bölgemizdeki yaban ve sokak hayvanlarını beslemeye yönelik çalışma yapıldı. Yoğun kar yağışı sebebiyle ormanlık alanda beslenemeyen yaban hayvanları için yem bırakıldı. Ayrıca sokak hayvanları için belirli bölgelere mama ve yem bırakıldı.

Yaban Hayvanlarına Yem Bırakıldı

Karasu Orman İşletme Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, “Biz de gönüllülerimizle yabani hayvanlar için doğaya yem bıraktık. Doğa karla kaplandığı zaman keklik, tavşan, tilkiler ve diğer canlılar yiyecek bulmakta çok zorlanıyor. Bizler de bugün gönüllülerimizle yaklaşık bir ton yemi yabani hayvanların yaşam alanına bıraktık. Gönüllülerimiz bu tarz faaliyetlerde bizi yalnız bırakmıyor” dedi.