Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-12-2017 18:30   Güncelleme : 01-12-2017 18:30

Rahmetle ve Minnetle Anıyoruz

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle vefat etmiş olan öğretmenler için Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Rahmetle ve Minnetle Anıyoruz

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle vefat etmiş olan öğretmenler için mevlidi Şerif ve Kur’an-ı Kerim Tilavet programı düzenlendi. Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ortaklaşa organize edilen ve Karasu Merkez Cami’nde düzenlenen programda gerek görevi başında şehit edilmiş gerekse çeşitli nedenlerden dolayı vefat etmiş olan öğretmenler için düzenlenen mevlit ve Kur’an-ı Kerim etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Düzenlenen programda Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan mevlit ve Kur’an-ı Kerim programının sonunda ilgililer tarafından cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu. Vefat eden öğretmenler için camide düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Şehit Öğretmenler için
Düzenlenen program hakkında bilgi veren Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdülhamit Davut Subaşı, Mevlid-i Şerif’i İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğunu belirterek, her yıl bu tür programı gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Subaşı, “kul olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle görevleri başında şehit düşmüş veya memleketin değişik bölgelerinde veyahut da yurtdışında ahrete intikal etmiş bütün dostlarımız, hocalarımız için böyle bir Mevlid-i Şerif düzenledik. Tüm öğreticilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.