Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 24-01-2018 19:19   Güncelleme : 24-01-2018 19:19

İspiroğlu : Halkımızla İç İçeyiz

Mahallede bulunan bütün esnaf ve vatandaşın kapısını tek tek çalarak hayırlı günler dileyen Başkan İspiroğlu; “Yerel bir yönetici olarak bizleri görev başına getiren vatandaşlarımızın yanına giderek, sorunlarını ve önerilerini yerinde dinliyoruz” dedi.

İspiroğlu : Halkımızla İç İçeyiz

“Başkan İspiroğlu Hürriyet Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi”

Her hafta alan çalışmaları ile vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek proje ve hizmetler üreten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, ziyaretlerine Hürriyet Mahallesi ile devam etti. Muhtarlarla görüşen Başkan İspiroğlu, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

“Halkımızla İç İçeyiz”

Başkan Mehmet İspiroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada; “Her gün gelişen ve büyüyen İlçemize yön vermek adına halkımızla buluşuyoruz. Biz yılmadan aşk ile şevk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz toplumun menfaatleri için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Karasu Belediyesi olarak halkımızla iç içeyiz, hizmetlerimizin karşılığı hep birlikte alıyor, böylelikle ilçemiz gelişiyor değerleniyor” ifadelerine yer verdi.

Mahallelere yapılan gezileri genel olarak değerlendiren İspiroğlu; “Vatandaşımızla her fırsatta bir araya geliyor ve fikir alış verişinde bulunuyoruz. Ben ve ekibim haftanın belirli gün ve saatlerinde mahalle gezileri düzenleyerek, çalışma yaptığımız alanlarda incelemelerde bulunuyoruz. Burada ki eksikliklerimizi ve acil yapılması gereken hizmetlerimizi not alıyor, anında çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Mehmet İspiroğlu; “Daha sağlıklı ve kaliteli hizmet verebilmek adına vatandaşlarımızla bire bir sürekli iletişim halindeyiz. Bu iletişim sayesinde vatandaşımızın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz, yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz. Bugün Hürriyet mahallemizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Onların isteklerini dinleyerek çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgi verdik. Kardeşlik buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi.