Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-12-2017 16:07   Güncelleme : 18-12-2017 15:06

Ferizli'de Sular Durulmuyor

Ak Parti Ferizli ilçe teşkilat başkanlığına genel merkez tarafından getirilen Dursun Ali Dal ilçe başkanlığı görevinden çekilme kararı aldı. Dal’ın bu hareketi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Ferizli'de Sular Durulmuyor

Ferizli’de her geçen gün gerilime neden olan İlçe Başkanlığı yarışında genel merkez tarafından uygun görülen Dal’ın ardından Ferizli halkından tepkiler gelmişti. Bu tepkilerin ardından Dal adaylıktan çekilme kararı almıştır. Dursun Ali Dal çekilme kararına gerekçe olarak şu ifadelere yer verdi; "İçimdeki memleket sevdası, milletimize karşı duyduğum hizmet aşkı ve Ak Parti Genel Merkezi'nin yapmış olduğu geniş istişareler sonucu şahsım üzerinde karar kılınmasıyla Ak parti Ferizli İlçe Başkanlığına aday oldum” dedi. Dal “Adaylığım açıklandıktan sonra daha önceki görevlerimde büyük hizmetlerde bulunduğum Ferizli'de bu gelişme halk tarafından takdirle karşılanmıştır. Ancak bazı çevreler şahsıma yönelik mesnetsiz yakıştırmalarda bulunarak, buradan hareketle milletimizin gönlünde taht kurmuş Ak Parti'mize zarar vermek niyetinde olduklarını görmekteyim. İyi niyetten yoksun bu girişimlerin, gerek şahsıma gerekse Ak Partimizi yıpratmasına izin vermek istemediğimden, Ak Parti Ferizli İlçe Başkanlığı adaylığımdan feragat ediyorum. Bana teveccüh gösteren Ak Parti Genel Merkezi'ne, Parti büyüklerime, yol arkadaşlarıma ve Ferizlili hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunar, her daim milletimizin ve Ak Parti’nin hizmetinde olduğumu belirterek keyfiyeti kamuoyuna saygılarımı sunarım” dedi.

Kararı anket mi belirleyecek?

Dursun Ali Dal’ın çekilme kararının ardından ilçede hareketlilik daha da artarak, ilçe başkanlığı seçimini bu hafta yapılacak olan anketin belirleyeceği konuşuluyor. Alınan bilgiler doğrultusunda Ferizli halkı ile yapılacak olan anketin bu hafta içi yapılması ve ilçe başkanlığına gelecek olan adayın belirleneceği konuşulmakta. Ferizli halkının Ak teşkilat adayı olarak Ramazan Serhoş’a sıcak baktığı da gözler önünde.