Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 16-12-2019 19:58   Güncelleme : 16-12-2019 19:58

Karasu'da Çöp Taksi Dönemi Başladı

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, belediye araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Karasu'da Çöp Taksi Dönemi Başladı

“Haftanın Her Günü Günün Her Saati Temizlik” sloganıyla temizlik hizmetlerini 7/24 Aralıksız sürdüren Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede Çöp Taksi uygulamasını hayata geçirdi.

Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çöp Taksi ile gün içinde girmesi zor olan cadde ve ara sokaklarda dolaşılarak, daha kolay ve seri bir şekilde biriken çöpler toplanacak. Ayrıca bu uygulama ile büyük çöp araçlarından kaynaklanabilecek olası trafik aksamalarının da önüne geçilmesi planlanıyor.

“Vatandaşımıza En Hızlı ve En Konforlu Hizmeti Sunuyoruz”

Belediye Başkanı İshak Sarı, çöp taksi uygulaması ile büyük kamyonların girmesi zor olan ara sokaklara daha kolay ve seri bir şekilde müdahale edeceklerini belirterek, “Haftanın Her Günü Günün Her Saati Temizlik” sloganı ile çıktıkları yolda temizlik konusunda örnek gösterilen bir Karasu oluşturmak istediklerini söyledi.

Başkan Sarı; “Özellikle yaz aylarında nüfusumuz yaklaşık 10 kat artıyor. İkinci konutların dışında günübirlik misafirlerimizin de yoğunluğu nedeniyle, özellikle temizlik konusunda daha fazla çalışmamız, yeni çözümler üretmemiz gerektiğini biliyoruz. Çöp Taksi de yeni uygulamalarımızdan bir tanesi. İlçemizde Çöp Taksi uygulamasını kademeli olarak başlattık. Bu uygulama ile girilmesi zor ve dar sokaklara artık daha rahat ulaşılabilecek. Aracımızın küçük ve seri olmasından dolayı olumsuzluğun yaşandığı bölgeye daha ivedi ulaşıp o sorunu çözebileceğimiz düşüncesindeyiz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.