AKYAZI
Giriş Tarihi : 24-03-2022 23:42   Güncelleme : 25-03-2022 12:02

Bizlere Emanet

Akyazı Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri onuruna düzenlenen yemek organizasyonuna katılan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Vatanı uğruna şehit düşen evlatlarımızın aileleri emanetimizdir” dedi.

Bizlere Emanet

Şehitler İçin Dua Edildi

Akyazı Kaymakamı Yakup Güney’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemek organizasyonuna Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, İl Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay, İl Jandarma Komutanı Semih Gümüşbaş, Akyazı Müftüsü Kamil Özcan Demir ve şehit yakınları katıldı. Kaymakam Yakup Güney ile birlikte masaları tek tek dolaşarak şehit ailelerine ‘Hoş geldiniz’ diyen Belediye Başkanı Bilal Soykan, onlarla uzun süre sohbet etti. Yemeğin ardından İlçe Müftüsü Kamil Özcan Demir tüm şehitler için dua ettirdi.

Emanetlerine Sahip Çıkacağız

Vatanı için canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyleyen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Şehit ailelerimiz bize kahraman evlatlarımızın emanetidir. Bizlerde bu emanete layıkıyla sahip çıkabilmek adına devletimizin tüm imkânlarını seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Türk Milleti vatan uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir. Onları asla unutmamıştır ve unutmayacaktır” dedi.