AKYAZI
Giriş Tarihi : 02-02-2022 18:54   Güncelleme : 02-02-2022 18:56

Kızak Merkezi Kurulacak

Akyazı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısında konuşan Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Akyazı Kızak Şenliği’ni geleneksel hale getireceğiz. Uludağ, Kartepe gibi ilçemizde de Aktepe Kızak Merkezi’ni kuracağız” dedi.

Kızak Merkezi Kurulacak

Kimse Mağdur Olmadı

Akyazı Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 3 gündem maddesinin karara bağlandığı meclis toplantısında Belediye Başkanı Bilal Soykan meclis üyelerine belediyenin bir aylık çalışmalarında öne çıkan aktiviteleri içeren bir video izlettirdi. Video gösterimi sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Bilal Soykan, “ Okulların tatile girdiği Cuma günü itibari ile ilçemizde yoğun bir kar yağışı başladı. Kar yağışı öncesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte teyakkuz halinde hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Yağışın başlaması ile birlikte de 30 araç ve 132 personelimizle birlikte 7/24 çalışma esası ile sahada olduk. Ekiplerimizin başarılı çalışmaları ile 10 gün aralıksız süren karla mücadelemizde vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamasına müsaade etmedik. Bu çalışmalarda emeği geçen başkan yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürümüz Seçkin Yıldırım’a ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şenlik Büyük İlgi Gördü

Güzlek Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen ‘Akyazı Belediyesi Kızak Şenliği’nin vatandaşların büyük beğenisini kazandığını ifade eden Başkan Bilal Soykan, “ 10 gün süren karla mücadele çalışmalarının ardından şimdi eğlenme zamanı diyerek kızak şenliği düzenlenmeye karar verdik. Güzlek Mahallemizde hazırladığımız alanda iki gün süre şenliğe binlerce vatandaşımız katıldı. Bu şenliğimizi geleneksel hale getirerek her sene düzenleyeceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Uludağ ve Kartepe gibi ilçemizde de Aktepe adından bir merkez oluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.