AKYAZI
Giriş Tarihi : 31-01-2022 12:00   Güncelleme : 31-01-2022 12:14

Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca ailelerin çocukları ile birlikte eğlenceli vakit geçirdiği ‘Akyazı Belediyesi Kızak Şenliği’ sona erdi. Yoğunluğun yaşandığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Karın Tadını Çıkardılar

Akyazı Belediyesi tarafından karne tatilindeki öğrencilerin karın ve tatilin tadını çıkarabilmeleri için düzenlenen ‘Akyazı Belediyesi Kızak Şenliği’ sona erdi. Güzlek Mahallesi Keremali Yayla yolunda hazırlanan alanda gerçekleştirilen şenliğin ilk gününde olduğu gibi ikinci gününe de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aileleri ile birlikte şenlik alanına gelen çocuklar karın tadını doyasıya çıkartırken Akyazı Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Jandarma ve Zabıta ekipleri de vatandaşların alana güvenli bir şekilde ulaşımı için mesai harcadı.

Yüzlerce Kişinin Yüzü Güldü

İki gün süren Kızak Şenliği’ne katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Karne tatilinde olan çocuklarımız ve aileleri için düzenlediğimiz şenliğimizin bu kadar ilgi görmesi bizleri memnun etti. Çok güzel bir etkinlik oldu ve bunu geliştirerek her yıl yapacağız inşallah. Sadece Akyazı’dan değil çevre ilçelerden hatta şehir dışından birçok vatandaşımız buraya gelerek eğlenceli vakit geçirdiler. Çocukların yüzlerini gülerken görmek çok güzel, onların yüzlerinin gülmesi için bizler çalışmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimize hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.