SAPANCA
Giriş Tarihi : 08-03-2021 15:27   Güncelleme : 17-03-2021 21:48

Kadınlar Bizim Her Şeyimiz

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında Özen, “Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımızın günü kutlu olsun” dedi.

Kadınlar Bizim Her Şeyimiz

Bizi biz yapan kadınlarımız

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen bir mesaj yayınladı. Kadınların değerine değinen Özen, “Kadınlarımız bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımız bizim tarihimizde, gerektiğinde eline silahı alıp düşmanın üzerine yürümüş, gerektiğinde sırtında bebeği, kucağında mermi ile cepheye koşmuştur” dedi.

Cennet ayaklarının altında

Özen, “Cennet annelerin ayakları altındadır hadisine yürekten inanan bir dinin mensubu olan bizler, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. Bu kapsamda Sapanca Belediyesi, olarak kadınların sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak için açtığımız çeşitli kurslarla önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yakın zamanda hanımların aile bütçelerine de katkı sağlayacağına inandığımız, hanımların el emeklerinin satış yeri projemizi hayata geçirerek hanımların hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.