SPOR
Giriş Tarihi : 07-03-2022 15:17   Güncelleme : 10-03-2022 00:56

İlk Turnuva Karasu’da

KARGENÇ Kulübü(Karasu Gençlik Spor ve Sanat Kulübü) ve Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü kız voleybol takımlarının Sakarya il birinciliği turnuvaları başlıyor.

İlk Turnuva Karasu’da

Zorlu Mücadele

Karasu İlçe Spor Müdürlüğü Kemal Ataç, KARGENÇ Kulübü(Karasu Gençlik Spor ve Sanat Kulübü) ve Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü kız voleybol takımlarının Sakarya il birinciliği turnuvaları başladığını belirtti. Ataç, “Toplamda 3 kategoride ( küçük-yıldız-genç) yarışacak olan voleybol takımlarımız, ilçemizdeki yüzlerce sporcu arasından seçilmiş olup zorlu antrenman dönemini başarıyla bitirmiştir. Sporcularımız zorlu hazırlık döneminin ardından maçlara hazır hale gelmiştir” dedi.

Turnuvalar Başlıyor

01 Mart- 29 Mart arası oynanacak müsabakalar Adapazarı ve Karasu’da olacağını belirten Ataç, “12 küçük-12 yıldız-12 genç kızımız parkede formaları için ter dökecektir. Karasu’muzu temsil edecek kızlarımızı desteklemek için tüm halkımızı salona bekliyoruz. Sakarya Voleybol Yerel Liginde Pazartesi günü saat 18.30 Lütfü Yaman Spor salonunda ilk maçlarına çıkacak olan takımlarımız 08.03.2022 Salı günü İlçemiz spor salonunda saat 18.30 da maçlar oynanacaktır. Tüm sporsever halkımızı takımlarımızı desteklemek üzere spor salonuna davet ediyorum” dedi.

Teşekkür Ederiz

Emeği geçen herkese teşekkür eden Ataç, “Bu zorlu pandemi koşullarında dahi gençlerin spora olan ilgisinin aktif kalmasında büyük rol oynayan Kargenç Kulübü Başkanımız Sayın Ersel Aydın’a, yöneticilerimize ve hocalarımıza spora ve sporcuya vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü başkanımız Sayın Murat Işık’a, yöneticilerimize ve hocalarımıza spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.