Hayat Pahalılığının Bilincindeyiz

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde düzenlenen 153. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Tever, “Son günlerde ekonomik dalgalanmaların, enerji krizinin ve buna bağlı olarak milletimize yaşattığı hayat pahalılığının bilincinde olan ve bu uğurda çeşitli adımları atarak milletimizin her zaman yanında yer alan bir siyasi partinin temsilcileriyiz” dedi.

SAKARYA - 24-03-2022 21:35 1400 kez okundu.

Hayat Pahalılığının Bilincindeyiz

Halkımızın Yanındayız

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, beraberinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ile birlikte AK Parti 153. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu. Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tever, “Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda, gündemdeki iç ve dış konulara değinerek siyasetteki ve ekonomideki son gelişmeler hakkında önemli bilgiler verdi. Son günlerde ekonomik dalgalanmaların, enerji krizinin ve buna bağlı olarak milletimize yaşattığı hayat pahalılığının bilincinde olan ve bu uğurda çeşitli adımları atarak milletimizin her zaman yanında yer alan bir siyasi partinin temsilcileriyiz. Devletimiz ve hükümetimiz bu süreçte tüm kaynaklarını seferber ederek, çalışanlar başta olmak üzere toplumun her kesiminin gelirini artırarak, vatandaşlarımızın yanında olmuştur ve çeşitli desteklerle, reformlarla olmaya da devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Seçimin Arifesindeyiz

Tever, “Allah’ın izni, milletimizin destek ve hayır dualarıyla inşallah bu süreçlerden de başarıyla çıkacağız. Türkiye’nin son 20 yılına damgasını vuran AK Parti sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında; eserlerle, hizmetlerle, projelerle, siyasi, ekonomik ve sosyal reformlarla büyümeye devam ediyor. Buna da en büyük örnek olarak 1915 Çanakkale Köprüsü’dür. 1915 Çanakkale Köprüsü açılış programına biz de Sakarya heyeti olarak, İlçe Başkanlarımızla ve Belediye Başkanlarımızla birlikte tam kadro katılım gösterecek, bu tarihi ana hep birlikte şahitlik ettik.. Yeni bir imtihanın, 2023 seçimlerinin artık arifesinde sayılırız. Yaptığımız hizmet ve eser siyasetiyle beraber bir kez daha milletimizin huzuruna çıkacak, gelecek için yapacaklarımızı ortaya koyacak, sonraki dönem için aziz milletimizden yetki isteyeceğiz” dedi.

Seçime En İyi Şekilde Hazırlanacağız

Tever, “2023 seçimleri, AK Parti’nin, Cumhur İttifakı’nın geleceğinin ötesinde, ülkemizin ve milletimizin kaderi bakımından bir yol ayrımını ifade etmektedir. Biz bu seçimde öncelikle, Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine ulaşmak için çok çalışacak, ülkemizin demokrasi ve kalkınma kazanımlarını korumanın gayreti içerisinde olacağız. Önümüzdeki vakti en iyi şekilde değerlendirecek, çalışmalarımızı en etkili şekilde sahada uygulayacağız. 2023 seçimlerine kadar Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahada, 2023 seçimlerine kararlı ve en iyi şekilde hazırlanacağız. Milletin partisi olan AK Parti’mizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkartmak için tüm unsurlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine değindi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
4 şahıs yakalandı

4 şahıs yakalandı

30-03-2022 - KARASU

Sözlerinizi Hatırlatacağız

Sözlerinizi Hatırlatacağız

30-03-2022 - KARASU

Bu Daha Başlangıç

Bu Daha Başlangıç

30-03-2022 - KARASU

Alakasız Konuyla Gündeme Geldi

Alakasız Konuyla Gündeme Geldi

30-03-2022 - KARASU

60 Gün Süre Verildi

60 Gün Süre Verildi

30-03-2022 - KARASU

Sözleriniz Size Kalsın

Sözleriniz Size Kalsın

30-03-2022 - KARASU

Geleceğe Nefes Oldular

Geleceğe Nefes Oldular

30-03-2022 - KARASU

Sükunete Davet Etti

Sükunete Davet Etti

29-03-2022 - KARASU

Fotoğraflarınızı Bekliyoruz

Fotoğraflarınızı Bekliyoruz

29-03-2022 - KOCAALİ

Sorunlar Not Alındı

Sorunlar Not Alındı

29-03-2022 - KARASU