KARASU
Giriş Tarihi : 24-01-2018 19:21   Güncelleme : 24-01-2018 19:21

Karasu Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Karasu Belediyesi tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı” Harekâtında görev yapan askerlere destek için Karasu’da tüm esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Karasu Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan askerlere destek ve milli duyguları yaşatmak için İlçe merkezinde vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldığını bildirdi. İspiroğlu; “Milletimizi, bayrağımızı, vatanımızı ve devletimizi tehdit eden alçak terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Afrin sınır ötesi harekâtının zaferle sonuçlanması kesindir. Bu dava Türkiye’nin kalkınma, gelişme ve terörden arınma davasıdır” dedi.

“Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır”

Açıklamalarına devam eden İspiroğlu; “Ordumuz tüm terör örgütleriyle savaş halindedir. Rabbim onların her zaman yardımcısı olsun. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Biz de bu harekâta destek vermek amacıyla esnaflarımıza ay yıldızlı bayrağımız dağıtıyoruz. İlçemizi bayraklarımızla donatacağız. Milli birlik ve beraberlik adına Türk Bayraklarımızı iş yerimize ve dükkânlarımıza asacağız” diye konuştu.