KARASU
Giriş Tarihi : 01-12-2017 18:49   Güncelleme : 01-12-2017 18:54

Talha’nın okulunda yas var

Karasu’da annesi Zeynep K. tarafından öldürülen Necmi Talha Keleşoğlu’nun sınıf arkadaşları, boş kalan sırasına küçük Talha’nın fotoğrafını ve çiçek bıraktı.

Talha’nın okulunda yas var

Okulunda başarılı ve örnek bir öğrenci olan Necmi Talha Keleşoğlu’nun öğretmenleri ise, “Başarılı ve örnek bir öğrenciydi, çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.


Karasu’da 21 Kasım Salı günü meydana gelen olayda; psikolojik rahatsızlığı olan annesi Zeynep Keleşoğlu tarafından boğularak öldürülen Necmi Talha Keleşoğlu, Karasu İlçesine bağlı Tepetarla Mahallesinde bulunan Tepetarla Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 10 yaşındaki Necmi Talha Keleşoğlu’nun öğrenim gördüğü Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu’ndaki sınıfında da yas vardı. Sınıf arkadaşları tarafından boş kalan sırasına fotoğrafı konulan küçük Talha’nın başarılı bir öğrenci olduğu ve sınavlarında da çok başarılı olduğu öğrenildi.


Büyük kayıp 


Necmi Talha Keleşoğlu sınavlarında başarılı, çalışkan ve örnek bir öğrenci olduğunu belirten öğretmenleri ise, “Çok başarılı, öğretmenleri tarafından sevilen uslu ve örnek bir öğrencimizdi. Sınavlarında en az 75 alan bir öğrenciydi. Bizim için örnek bir öğrenciydi. Büyük bir kayıp, çok üzüntülüyüz. Çok sevdiğimiz bir öğrencimizi kaybettik” ifadelerini kullandı.