KARASU
Giriş Tarihi : 26-06-2021 14:07   Güncelleme : 26-06-2021 14:09

Karasu Işıklarda Modern Düzenleme

Karasu Belediyesi, SEDAŞ, Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ geçtiğimiz Perşembe günü itibari ile Dörtyol ışıklar mevkiinde Karayolları Bölge Müdürlüğünün çalışmaları öncesinde adeta seferberlik ilan ederek üst yapı söküm hizmetlerini hızlandırdı.

Karasu Işıklarda Modern Düzenleme

Üç Günlük Planlama

Dörtyol ışıklar bölgesinin ve bu alanın devamında İstanbul Caddesi ve Ankara Caddesinin modern bir yapıya kavuşacağını ifade eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemizin modern yapıya ulaşması için dört koldan hizmet üretiyoruz. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından Dörtyol Işıklar bölgesinde başlatılan önemli bir çalışma hayat buluyor. Bu çalışmaların ilk etabı, Ankara Caddemizde SASKİ hizmet binası önü ile İstanbul Caddemizde Mevlana Cami arası ve bu alanla kesişen Plaj Caddemizin belirli bölümünü kapsıyor” dedi.

Modern Çalışma

Detayları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İshak Sarı; “Ankara Caddesi SASKİ hizmet binası önü ile İstanbul Caddesi Mevlana Cami arasında Karayolları koordinesinde başlatılan hizmetler sonucunda bu bölgenin modern bir yapıya kavuşacağı kanaatindeyim. Öncelikle bu alanda yağmursuyu altyapı çalışmaları, akıllı sinyalizasyon çalışmaları, Ankara ve İstanbul caddelerimizden Plaj caddemize, Plaj caddemizden de Ankara ve İstanbul caddelerimize kavşak çalışmaları, üstyapı olarak da yol genişletme, orta refüj ve peyzaj çalışmaları hayat bulacak. Yapılan çalışmaların sonucunda özellikle yağışlı havalarda yol üzerinde biriken yağmursuyu probleminin de ortadan kalkacağı düşüncesindeyiz. Modern ve günümüz standartlarında olacak bu çalışmaları Karayolları, Büyükşehir Belediyesi, SEDAŞ, Karasu Belediyemiz ve SASKİ ile birlikte yaklaşık 3 gün 24 saat esasına uyarak çalışıp halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.